Lue tai kuuntele

Sanna Fäldt, Sanna Salovuori, Noora Heiskanen - Pirjo ja Tyyne maksuttomasti

Naisen pää voi olla taistelutanner

Sisäinen Pirjo kritisoi, Tyyne neuvoo ottamaan rennosti. Kumpaa kannattaa kuunnella? Sanna Fäldtin, Sanna Salovuoren ja Noora Heiskasen humoristinen tietokirja tutustuttaa sinut ääniin päässäsi.

Etenkin naiset kohtaavat arjessaan jatkuvasti valintatilanteita, joissa pitää valita joko muiden tarpeiden ja mielipiteiden noudattamisen tai oman hyvinvoinnin välillä. Jokaisen naisen sisällä asuu ainakin pieni Pirjo, sisäinen kriitikko, joka ruoskii kantajaansa aina vain parempiin suorituksiin. Sisäinen Tyyne taas neuvoo ottamaan aikaa itselle. Tämä kirja kertoo käytännön tilanteiden ja huumorin avulla, miten Pirjon ja Tyynen näkemysten suhteen kannattaisi menetellä.

Kirjaan on kerätty lukuisten naisten oikeita arjen tilanteita, joissa kysymys on ollut mm. omasta palautumisesta, itselle asetetuista vaatimuksista, suhteesta omaan kehoon ja ruokaan, parisuhteesta tai lasten kasvatuksesta. Hyvinvointivalmennukseen erikoistuneet kirjoittajat kertovat tieteeseen ja tutkimuksiin perustuvat näkemyksensä siitä, mistä tilanteessa on loppuen lopuksi kyse ja kuinka siihen voisi suhtautua uudella tavalla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sanna Fäldt, Sanna Salovuori, Noora Heiskanen

Julkaistu

2021-01-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Pirjo ja Tyyne

Jännittävä Pirjo ja Tyyne on hyvä itsensakehittaminen, mitä kuunneltaessa kellonaika poistuu kokonaan. Teoksen tekijänä on ollut Sanna Fäldt, Sanna Salovuori, Noora Heiskanen. Kyseinen kirja on sivumäärältään 0 sivua, näin ollen riemua riittää useaksi hetkeksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka keskuudessa koet peräti 0:00:00 h. Äänikirja voi olla helppo keino kuunnella kirjaa myöskin kun olet liikkumassa ja se saa lisäksi lenkistä mielenkiintoisemman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teos on julkaistu 2021-01-19 ja kirjan julkaisijana on tuntematon. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin mahtava konstilueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä milloinkaan kuljet. Äänikirjat sekä e-kirjat kulkevat mukavasti mukanasi puhelimessasi. Silloin kun tahdot mennä' kunnollisesti äänikirjojen maailmaan, sinun aloittaa suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15€ ja hyödynnettävänäsi on huikea valikoima omalaatuisia kirjoja. Mikäli vieläkin epäröit käyttäisitkö sovellusta, niin testaa sitä 2 viikon ajan.