E-kirja

Lue tai kuuntele

Laura Honkasalo - Pöytä yhdelle maksuttomasti

Laura Honkasalo käsittelee uutuuskirjassaan Pöytä yhdelle yksinäisyyttä ja yksin olemisen taitoa omien ja muiden kokemusten kautta.

Honkasalo kirjoittaa puhuttelevasti yksinäisyyden kivusta ja toisaalta omaehtoisen yksin olemisen voimauttavasta vaikutuksesta. Miten yksilön vapautta ja sosiaalista kyvykkyyttä arvostava aikamme suhtautuu yksinäisyyteen? Miksi yksin elämistä saa selitellä toisin kuin parisuhdetta, jonka tilasta harvemmin kysellään? Mihin sinkkuystävät katoavat perheellistyneiden elämästä?

Kirjan tarinoissa yksinäisyydestä avautuu kurkistusikkuna myös kulttuuriimme ja yhteiskuntaamme: ”Suomessa yleinen asenne yksinäisiä kohtaan on, että elämälleen pitää itse tehdä jotain. Monien mielestä on itsestä kiinni, jääkö yksin. Näin ei kuitenkaan aina ole”, Honkasalo toteaa. Vastoin omaa tahtoa koettu yksinäisyys satuttaa ja aiheuttaa helposti ulkopuolisuuden kokemusta.

”Minua kiinnostaa, miltä yksinäisyys tuntuu. Siksi mukana on myös oma kokemukseni. Kun olen keskustellut ihmisten kanssa aiheestani, moni on tokaissut, ettei kestäisi, jos ei saisi joskus olla yksin. Myönteinen yksinolo on kuitenkin aivan eri asia kuin tahdonvastainen yksinäisyys”, sanoo Honkasalo.

Kun yksin olemisen on valinnut itse, se voi olla ravitseva voima; se tarjoaa lepoa viriketulvasta ja hoitaa mieltä. Yksin olemisen taitoa tarvitsevat kaikki.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Laura Honkasalo

Julkaistu

2016-10-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

104 sivua

Tietoa kirjasta Pöytä yhdelle

Lue vaiheakas itsensakehittaminen Pöytä yhdelle, minkä avulla koet uniikkeja hetkiä. Laura Honkasalo on teoksen kirjoittajana. Tämä kirja on sivumäärältään 104 sivua, näin ollen riemua riittää usemmaksi hetkeksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä kyydissä saat jopa 0:00:00 h. Tämä kirja ei estä kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun onnistut lukemaan, vaan pystyt nyt nautiskella kirjasta milloin mielit muun muassa metrossa. Äänikirjan vetoavana äänenä toimii tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2016-10-15 julkasijan Kirjapaja toimesta. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi tuoreen oven kirjojen tykö. Tämä koko juttu toimii jouheasti, kun omistat puhelimen. Äänikirjasovellukset pyörivät 10-20e kuukausimaksulla, jolla saattaa kuuntelemaan lukemattomasti monenlaisia äänikirjoja tai lukemaan kiehtovia digitaalisia kirjoja. Äänikirjojen testaaminen on niin ikään suunnattoman mutkatonta, koska pystyt vapaasti yrittää sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.