E-kirja

Lue tai kuuntele

Satu Lindholm - Projekti vauva – Kaikki mitä olet aina halunnut tietää lasten tekemisestä maksuttomasti

Jos kolmikymppisen Satu Lindholmin ja hänen miehensä elämä olisi noudattanut todennäköisyyksiä, raskaustestiin olisi piirtynyt merkitsevä viiva viimeistään vuoden yrittämisen jälkeen. Sen sijaan seurasivat vuosien lapsettomuushoidot, jotka herättivät kiihkeän halun ymmärtää oman kehon toimintaa.

Projekti vauva on sekä lapsettomuustarina että tietopaketti niille, jotka joutuvat pohtimaan hedelmällisyyttään. Mistä lapsensaannin vaikeudet johtuvat? Millaisia mahdollisuuksia lääketiede tarjoaa raskauden alkuun saattamiseen? Mitä itse voi tehdä hedelmällisyyden parantamiseksi? Ja ennen kaikkea: miltä se kaikki tuntuu?

Yhden pariskunnan kokemuksen kautta avautuu monelle tuttu kertomus perheen synnystä ja lapsettomuushoitojen maailmasta. Kirjan on tarkastanut LT, erikoislääkäri Niklas Simberg.

VTM Satu Lindholm työskentelee it-alalla ja on yhden lapsen äiti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Satu Lindholm

Julkaistu

2019-06-11

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

151 sivua

Tietoa kirjasta Projekti vauva – Kaikki mitä olet aina halunnut tietää lasten tekemisestä

Projekti vauva – Kaikki mitä olet aina halunnut tietää lasten tekemisestä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen loi Satu Lindholm. Tämän pituus on 151. Luettavan kirjan lisäksi tarjottavana on myös mahtava äänikirja, minkä kera vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin loistava tyyli nauttia kirjaa olitpa ratikassa, taksissa tai vaikkapa ulkoilemassa. Kyseisen äänikirjan äänenä on tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Atena 2019-06-11. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat perusteellisesti tuoreen tavan nautiskella kirjoista. Tarviit pelkästään puhelimen niin kyydissäsi on rajattomasti kirjoja. Sovellukset toimivat normaalisti kiinteällä kuukausimaksulla, millä saattaa kuuntelemaan lukemattomasti useita eri äänikirjoja sekä lukemaan parhaita elektronisia kirjoja. Kun vielä epäilet käyttäisitkö palvelua, niin yritä sitä välittömästä 2 viikon ajan.