Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Thomas Erikson - Psykopaatit ympärilläni maksuttomasti

Kun tunnet itsesi, sinua ei viedä kuin pässiä narussa

Olet todennäköisesti törmännyt ihmiseen, joka on poikkeuksellisen karismaattinen, -ystävällinen ja superviehättävä. Hän jakelee kohteliaisuuksia, ja uskot kaiken, mitä hän sanoo – se vain tuntuu niin mukavalta. Mutta jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin…

Kaikki käyttävät manipulointia ja taivuttelua sosiaalisissa suhteissaan, eikä se ole vaarallista. Jos henkilö käyttää muita sumeilematta hyväksi ilman omantunnon tuskia ja piittaamatta seurauksista, ja jos hän on lisäksi impulsiivinen ja tunteeton, on kyse psykopaattisista piirteistä.

Tällaisia piirteitä on huomattavasti useammalla ihmisellä kuin aiemmin on ajateltu, eikä populaarikulttuurin sarjamurhaajamielikuva vastaa todellisuutta. Psykopaateilla on taito vakuuttaa kenet tahansa mistä tahansa. He haluavat kontrolloida muita eivätkä epäröi vääristää totuutta saadakseen tahtonsa läpi.

Psykopaatit ympärilläni paljastaa, kuinka manipuloija hyödyntää heikkouksiasi. Kun tunnet miten itse käyttäydyt, tiedät mistä narusta sinua nyitään ja pystyt paremmin vastustamaan painostamista.

Thomas Eriksonin edellinen kirja Idiootit ympärilläni on ollut suurmenestys niin Ruotsissa kuin Suomessakin ja kirjan oikeudet on myyty pariinkymmeneen maahan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Thomas Erikson

Julkaistu

2019-01-21

Lukija

Aku Laitinen

Äänikirjan pituus

487 min

E-kirjan pituus

218 sivua

Tietoa kirjasta Psykopaatit ympärilläni

Psykopaatit ympärilläni on mukaansatempaava sekä hauska itsensakehittaminen, mikä ei taatusti jätä todellakaan tylsistyneeksi. Teoksen on kirjoittanut Thomas Erikson. Tämän pituus on 218. Lisäksi e-kirjasta onnistuu lisäksi äänikirja versio, jonka pituus on 8:07:06 tuntia. Äänikirjaa voit kuunnella siellä jossa ikinä liikutkaan eli se luo matkasta kuin matkasta mukaansatempaavamman. Tämän kirjan sinulle lukee Aku Laitinen. Teos on alunperin julkaistu 2019-01-21 julkaisijan Atena toimesta. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin vetoava konstilueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikänään kuljetkaan. Äänikirjojen käyttämiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin hankit sopivan äänikirjasovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on mukavaa äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Mikäli et ole takuuvarma onko tämän tyyppinen palvelu oikea itsellesi, niin voit yrittää valitsemaasi sovellusta veloituksetta 2 viikon ajan.