Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

James Clear - Pura rutiinit atomeiksi maksuttomasti

Haluatko muuttaa elämässäsi jotain, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Mieti hetki, mikä on pienin asia, jonka voisit tehdä haluamasi muutoksen eteen. Aloita siitä.

Tämän kirjan avulla voit tehdä hyvien rutiinien noudattamisesta ällistyttävän helppoa ja huonojen ylläpitämisestä mahdotonta. Kirja muokkaa ajatuksiasi edistymisestä ja antaa välineet sekä tekniikat, joita tarvitset tapojesi muuttamiseen. Siinä esitellään neljän kohdan menetelmä, jonka avulla muutosten tekeminen sujuu aiempaa helpommin. Matkan varrella on tositarinoita ihmisistä, jotka ovat purkaneet omat rutiininsa atomeiksi saavuttaakseen haluamansa muutoksen.

On aivan sama, mitä haluat muuttaa - tällä menetelmällä voit onnistua.

James Clear on toimintatapoihin, päätöksentekoon ja jatkuvaan kehittämiseen keskittynyt menestyskirjailija ja kysytty puhuja. Hän on tunnettu kyvystään purkaa monimutkaiset aiheet käytännön toimiksi, jotka voidaan helposti mukauttaa omaan arkeen.

Atomic Habits on Clearin esikoisteos, ja se saavutti heti ilmestyttyään Yhdysvalloissa valtaisan suosion. Kirjaa on myyty pelkästään Pohjois-Amerikassa 500 000 kappaletta, ja kirjan oikeudet on myyty yli 40 maahan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

James Clear

Julkaistu

2020-02-13

Lukija

Markus Niemi

Äänikirjan pituus

433 min

E-kirjan pituus

208 sivua

Tietoa kirjasta Pura rutiinit atomeiksi

Kuuntele heti mielenkiintoinen itsensakehittaminen Pura rutiinit atomeiksi, jonka kanssa saat ainutkertaisia hetkiä. Tämän suurenmoisen teoksen on kynäillyt James Clear. Kirjan pituus on 208. Nykypäivänä ei ole tarve taipua ainoastaan luettavaan versioon, lisänä kuunneltavissa on myös 7:13:33 h pitkä äänikirja. Äänikirja on mukava konsti kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet liikkumassa ja se luo lisäksi iltalenkistä jännittävämmän. Äänikirjan hurmaavana lukijana toimii Markus Niemi. Kirjan on julkaissut Tuuma-kustannus 2020-02-13. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät kokonaan innovatiivisen keinon nautiskella kirjoista. Tämä sujuu vaivattomasti, mikäli ainoastaan omistat älypuhelimen. Äänikirjasovellukset toimivat tavallisesti 10-20e kk-maksulla, jolla pystyy kuuntelemaan lukemattomasti lukuisia äänikirjoja ja lukemaan mukaansatempaavia e-kirjoja. Suurinosa ohjelmista antaa myös maksuttoman ilmaisjakson, tällä tavoin pystyt esteettömästi testata sovellusta ilman euroakaan*.