E-kirja

Lue tai kuuntele

Alison Gopnik - Puuseppä vai puutarhuri? maksuttomasti

Kun perheeseen syntyy lapsi, vanhempien elämään astuu uuden ihmisen lisäksi myös nykyajan vanhemmuusmalli: joukko asioita, jotka vanhempien vain pitää tehdä ollakseen "hyviä vanhempia”. Tämä käsitys vanhemmuudesta suorittamisena luo lasten kasvattamiseen ja perheelämään paineita ja tehtäviä, joita niihin ei aikaisemmin ole kuulunut. Oma vanhemmuus tuntuu olevan koko ajan muiden vanhempien ja yhteiskunnan kriittisen katseen kohteena. Ennen muuta vanhemmuuden suorittaminen kuitenkin vie huomion pois siitä, minkä pitäisi olla keskeisin syy ryhtyä vanhemmaksi: fyysisestä ja psykologisesta ilosta olla lapsen kanssa – ja lapsen ilosta olla vanhempiensa kanssa.

Puuseppä vai puutarhuri? -kirjassa maailman tunnetuimpiin kuuluva lasten oppimisen ja kehityksen tutkija kertoo, millä tavalla vanhemmat voivat tukea lastensa onnellista lapsuutta vailla suorittamispaineita ja alituista huonoa omaatuntoa. Kirja nousi heti ilmestyttyään New York Timesin ja Sunday Timesin bestsellerlistoille.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alison Gopnik

Julkaistu

2017-02-09

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

213 sivua

Tietoa kirjasta Puuseppä vai puutarhuri?

Lue välittömästi vauhdikas itsensakehittaminen Puuseppä vai puutarhuri?, minkä avulla elät ainutlaatuisia tunteita. Alison Gopnik on kirjan kirjoittajana. Tämä itsensakehittaminen pitää sisällään 213 sivua, joiden seassa nauttia useampi tovi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka mukana saat peräti 0:00:00 h. Äänikirja voi olla loistava keino kuunnella kirjaa myöskin kun olet liikkeellä ja saa myös iltalenkistä mielenkiintoisemman. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Teoksen on julkaissut Art House 2017-02-09. Ääni – sekä e-kirja onkin maittava keinolueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa ikänään menetkään. Tarviit kännykän niin messissä on lukematon määrä kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on helppoa äänikirjasovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Iso osa äänikirjapalveluista antaa samoin ilmaisen ilmaisjakson, tällä tavalla pystyt kahleettomasti kokeilla sovellusta ilman euroakaan*.