E-kirja

Lue tai kuuntele

Joonas Konstig - Pyhä ruoka maksuttomasti

Miten syömisestä tuli niin vaikeaa?

Ruoka, yksi ihmisen perustarpeista, on käsittämätön mysteeri. Vaikka ravitsemukseen liittyviä tutkimuksia julkaistaan jatkuvasti, syömisestä on tullut hankalaa salatiedettä. Mitä meidän oikein pitäisi syödä?

Syöminen on 2000-luvulla muuttunut vaikeaksi. Elämme mitä ilmeisimmin yltäkylläisyyden aikaa, koska tätä nykyä tuntuu olevan välttämätöntä valita itselleen ruokavalio. Ja vaikka ei haluaisi olla vegaani tai paleo, vaan vain syödä terveellisesti, suositukset ovat ristiriitaisia. Saako voita nyt syödä vai ei? Karppaaminen vai kasvisravinto? Virallisten auktoriteettien valta rapistuu ja internet täyttyy äänekkäistä koulukunnista. Mikä on huuhaata, mikä ei? Kuka itse asiassa laatii valtion ravintosuositukset? Ja miksi? Joonas Konstig selvittää kirjassaan, mitä hittoa tästä ruoka-asiasta nyt pitäisi ajatella.

Joonas Konstig (s. 1977) on kirjailija, joka kiinnostui jo antropologiaa opiskellessaan syömisen kulttuurista ja on itse kokeillut ruokavalioita veganismista bodariruokaan. Hän on seurannut laajalti ravintotutkimusta ja osallistunut keskusteluun muun muassa Helsingin Sanomien ruokakolumnistina. Konstigin mukaan keittotaito on nykyajan tärkein itsepuolustustaito.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Joonas Konstig

Julkaistu

2016-08-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

198 sivua

Tietoa kirjasta Pyhä ruoka

Pyhä ruoka on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tuotti Joonas Konstig. Kirjasta löytää 198 sivua, minkä avulla saatat kokea ainutkertaisia elämyksiä. Älä siitä huolimatta rajoitu vain e-kirjaan, sen sijaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin toimiva keino kuunnella kirjaa myöskin kun olet bussissa ja se saa myöskin kävelystä kivemman. Kirjan mieleisenä kertojana toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2016-08-01 julkaisijan Kosmos toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi tykkänään tuoreen oven kirjojen luokse. Äänikirjojen kuunteluun sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin lataat tahtomasi ohjelman. Maksamalla noin 10€ kk-maksun avaat siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Kun epäilet käyttäisitkö sinä sovellusta, niin testaa sitä oitis 2 viikon ajan.