Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Maarit Lassander - Rahaviisaus maksuttomasti

Tilin saldo on tunneasia!

Jos rahan puute on aina ahdistanut, säästämisestä voi tulla pakonomaista. Jos lapsuuden hyvät hetket liittyivät ostosreissuihin, villi tuhlaaminen voi aikuisenakin tuoda hyvän olon. Jos rahasta on aina vaiettu, siitä voi olla hankala puhua.

Käytämme rahaa arkisiin ostoksiin, mutta se liittyy myös elämän suuriin asioihin: työhön, kotiin, terveyteen ja onnellisuuteen. Kun rahankäyttöön liittyvät tunteet ja uskomukset tunnistaa, voi kulkea kohti juuri itselle sopivaa elämää. Rahaviisaus osoittaa, että omia mielen rakenteita voi harjoittaa ja muuttaa. Viisas suhde rahaan on aivan kaikkien ulottuvilla.

Psykologi ja psykoterapeutti Maarit Lassander on aina ollut kiinnostunut niistä tarinoista, joita ihmiset kertovat itselleen rahasta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maarit Lassander

Julkaistu

2020-08-17

Lukija

Hannamaija Nikander

Äänikirjan pituus

389 min

E-kirjan pituus

159 sivua

Tietoa kirjasta Rahaviisaus

Kuuntele nyt tapahtumarikas itsensakehittaminen Rahaviisaus, minkä kanssa vastaanotat ainutkertaisia hetkiä. Kirjan tekijänä on ollut Maarit Lassander. Kyseinen itsensakehittaminen pitää sisällään 159 sivua, joiden parissa nauttia jopa useampi ilta. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka parissa vastaanotat jopa 6:29:53 h. Kuunneltava kirja ei hillitse nauttimaan kirjasta pelkästään silloin kun onnistut lukemaan, puolestaan voit nyt nauttia kirjasta heti kun tahdot kuten autossa. NAME äänikirjan äänenä on Hannamaija Nikander. Kirja on julkaistu 2020-08-17 ja kirjan julkaisijana toimii Atena. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat uudenlaisen keinon nauttia kirjoista. Tarvitset pelkästään älypuhelimen jolloin mukanasi on mittaamattomasti kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät yleensä 10-20e maksulla, millä pystyy kuuntelemaan määrättömästi useita eri äänikirjoja tai lukemaan kiintoisia elektronisia kirjoja. Moni ohjelmista tarjoaa myöskin veloituksettoman kokeilujakson, milloin voit rajattomasti tutkia sovellusta ilman euroakaan*.