Lue tai kuuntele

Emilia Vuorisalmi - Rakkaus haltuun maksuttomasti

Tunnetun rakkauslääkärin opit dopamiinin, serotoniinin ja oksitosiinin kestävään tasapainoon ja terveeseen elämään.

Emilia Vuorisalmi alkoi pohtia rakkaushormonien merkitystä hyvinvoinnille koettuaan tunneburnoutin. Kirjassaan Rakkaus haltuun hän kertoo

kokonaisvaltaisen ja tehokkaan reseptin terveeseen ja täyteen elämään.

Emilia Vuorisalmi kertoo kirjassaan Rakkaus haltuun, kuinka jokainen meistä voi itse tasapainottaa rakkaushormoninsa – dopamiinin, serotoniinin ja oksitosiinin – ja nauttia elinvoimaisesta, täydestä elämästä. Hän esittelee kestävän rakkauden mallin, jonka avulla voi lisätä itsetuntemusta, energiaa ja hyvinvointia. Vuorisalmi ohjeistaa käytännönläheisesti, miten stressiä puretaan tehokkaasti, kuinka hengitetään, syödään ja liikutaan oikein ja miten vagushermo vapautetaan ja keskushermosto tasapainotetaan.

Rakkaus haltuun vie lukijan matkalle, jossa hän oppii itsestään ja yksilöllisistä hormonaalisista tarpeistaan. Emilia Vuorisalmen omia kokemuksia ja uusimpia tutkimuksia ja teorioita avaava Rakkaus haltuun saattaa lukijan positiiviseen, itseään ruokkivaan kehään.

Lääkäri Emilia Vuorisalmi on syventynyt ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja sairauksien ennaltaehkäisemiseen. Rohkeudestaan ja aitoudestaan kiitetyn Vuorisalmen esikoiskirja Sekaisin LOVEsta kuljetti suomalaiset rakkaustieteen maailmaan. Uusin teos Rakkaus haltuun kertoo, kuinka jokainen meistä voi luoda terveyttä edistävän kestävän rakkauden mallin – myös ilman parisuhdetta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Emilia Vuorisalmi

Julkaistu

2020-10-14

Lukija

Outi Vuoriranta

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Rakkaus haltuun

Rakkaus haltuun on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Emilia Vuorisalmi on kirjan kirjoittajana. Kyseisestä kirjasta löytää 0 sivua, minkä rinnalla pystyt kokea mahtavia hetkiä. Tämän lisäksi kirjasta on tehty kanssa äänikirja versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei pidättele lukijaansa iloitsemaan kirjasta yksin silloin kun kykenet lukemaan, sen sijaan sinun on mahdollista iloita kirjasta missä ja milloin mielit esim autolla ajaessa. Äänikirjan lukee Outi Vuoriranta. Kirja on alunperin julkaistu 2020-10-14 julkaisijan tuntematon toimesta. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin mieleinen konstilueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa missään tapauksessa oletkaan. Äänikirjojen kuunteluun kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin lataat haluamasi kirjasovelluksen. Sovellukset toimivat tietyllä kuukausimaksulla, millä pääset kuuntelemaan loputtomasti useita eri äänikirjoja ja lukemaan kiehtovia digitaalisia kirjoja. Monet palveluista antaa lisäksi veloituksettoman kokeilujakson, siten pystyt vapaasti testata sovellusta ilman euroakaan*.