E-kirja

Lue tai kuuntele

Christoph Ribbat - Ravintolassa – Ruoan maukas historia maksuttomasti

Ravintolan historiaa maukkaasti kuvaavassa teoksessaan Christoph Ribbat kokoaa yhteen keittiöhenkilökunnan ja mestarikokkien, tarjoilijoiden ja filosofien sekä herkkusuiden ja sosiologien kiehtovia kokemuksia ravintolamaailmassa.

Vuonna 1917 Frances Donovan hakee tarjoilijan töitä chicagolaisesta ravintolasta. Hänen on elätettävä perheensä, ja lisäksi hän tekee kenttätutkimusta sosiologian tutkimuksiinsa Chicagon yliopistossa. Hänen havainnoistaan rakentuu mielenkiintoinen tarina elämästä ravintoloiden ovien molemmin puolin.

Francesin kokemusten rinnalla Christoph Ribbat kertoo nykymuotoisten ravintoloiden synnystä 1700-luvun loppupuolen Pariisissa ja niiden kehityksestä sekä pikaruokaloiksi että kuuluisten keittiömestarien tähdittämiksi fine dining -paikoiksi. Kirja vilisee historiallisia henkilöhahmoja ja kuuluisia keittiömestareita kuten Paul Bocuse, Eckart Witzigmann ja Ferran Adrià.

Christoph Ribbat (s. 1968) on tutkija ja Amerikan kulttuurin ja historian professori Paderbornin yliopistossa Saksassa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Christoph Ribbat

Julkaistu

2017-04-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

170 sivua

Tietoa kirjasta Ravintolassa – Ruoan maukas historia

Ravintolassa – Ruoan maukas historia on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän kirjan on kynäillyt Christoph Ribbat. Teoksen pituus on 170. Digitaalisen kirjan lisäksi tarjolla on lisäksi monikäyttöinen äänikirja, jonka kera vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla toimiva konsti kuunnella kirjaa kun olet liikkumassa ja luo lisäksi iltalenkistä jännittävämmän. NAME äänikirjan äänenä on tuntematon. Kirjan on julkaissut Aula & Co 2017-04-30. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat tuoreen oven kirjojen maailmaan. Tarvitset vaan puhelimen niin messissä on tuhansia kirjoja. Sovellukset toimivat perinteisesti 10-15€ kk-maksulla, jolla saattaa kuuntelemaan lukemattomasti useita eri äänikirjoja tai lukemaan vaikuttavia e-kirjoja. Äänikirjojen kokeileminen on niin ikään todella helppoa, sillä voit rajattomasti testata palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.