E-kirja

Lue tai kuuntele

Susanna Kovanen, Harri Lapinoja - Ruokapyramidihuijaus maksuttomasti

Kuka päättää mitä syöt?

Olemme joutuneet ruokapyramidihuijauksen uhreiksi. Perinteiset ruoanlaittotavat ovat väistyneet prosessoidun ruoan tieltä ja ruokaskandaalit seuraavat toisiaan. Ruokateollisuuden kulissien takana tapahtuu paljon sellaista, mistä kuluttajalla ei ole aavistustakaan. On aika ottaa selvää, kuka päättää, mitä syömme.

Ruokaympyrä on ruokateollisuuden piirtämä. Rasvattomat maitotuotteet ja halvat hiilihydraatit eivät sovi läheskään kaikille, mutta ruokateollisuudelle ne ovat rahasampo. Ravitsemusviestien viidakossa on vaikeaa selvittää, mihin uskoa - esimerkiksi lisäaineet ja vieraat aineet pelottavat monia, mutta harva tietää, mistä niissä on kyse. Kuluttajan hämmennystä lisäävät ruokalööpit, joissa milloin mikäkin ravintoaine päätyy mustalle listalle. Tästä huolimatta opastukset eivät auta: suomalaiset ovat entistä lihavampia ja sairaampia.

Ruokapyramidihuijaus kertoo, miten ruokateollisuus ja ravitsemustiede ovat kehittyneet ja miten ne vaikuttavat jokapäiväisiin valintoihimme lähes huomaamattamme. Teos selvittää myös, minkälaisista myyteistä suomalainen ruokavalio on koottu. Voiko vähärasvaisten tuotteiden avulla laihduttaa? Kannattaako Avainlippuun ja Sydänmerkkiin luottaa? Onko suomalainen ruoka puhdasta - onko se edes suomalaista?

Ruokapyramidihuijaus kehottaa arvioimaan ruokateollisuutta ja ravitsemusviestejä kriittisesti ja ottamaan selvää, mitä suuhunsa laittaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Susanna Kovanen, Harri Lapinoja

Julkaistu

2014-04-16

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

265 sivua

Tietoa kirjasta Ruokapyramidihuijaus

Ruokapyramidihuijaus on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän kirjan on kirjoittanut Susanna Kovanen, Harri Lapinoja. Ruokapyramidihuijaus on pituudeltaan 265 sivua, elikä todella sopiva pituus läpi käytäväksi. Tämän lisäksi teoksesta onnistuu niin ikään kuunneltava versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on mahtava käytäntö kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet autossa ja se saa myöskin lenkistä jännittävämmän. Äänikirjan lukee tuntematon. Kirja on julkaistu 2014-04-16 ja teoksen julkaisijana on Atena. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi aivan tuoreen oven kirjojen maailmaan. Silloin kun sinulla on omistamasi älypuhelimesi taskussa, niin sinulla on lisäksi seurassasi tuhansia eri kirjoja. Jos mielit mennä oikeasti kirjojen maailmaan, sinun aloittaa suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15e ja hyödynnettävänäsi on suurenmoinen yhditelmä erilaisia e-kirjoja. Paras asiakkaalle on että, liki kaikki palvelut tarjoilevat maksutonta kokeilua eli saatat vapaasti kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja sekä päättää onko palvelu juuri sinulle hyvä.