Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Laura Hannola, Julia Isoniemi, Johanna Kalliomäki - Ruuhkavuosiopas maksuttomasti

Tämä kirja ei ole selviytymisopas, sillä elämän ei tule olla pelkkää selviytymistä päivästä toiseen edes ruuhkavuosina. Elämästä tulee voida nauttia kokonaisvaltaisesti. Kirjan tärkein viesti on, että voit saada ihan kaiken. Voit saada sekä antoisan perhe-elämän että mielekkään työuran, mitä ikinä se juuri sinulle tarkoittaakaan. Sinun ei tarvitse valita tai elää muiden odotusten mukaan. Voit olla oma tulkintasi hyvästä vanhemmasta, hyvästä työntekijästä ja hyvästä ihmisestä.

Omaa arkea niin töissä, kotona kuin vapaa-ajallakin voi johtaa toivomaansa suuntaan myös ruuhkavuosien aikana. Hyvän, sujuvan arjen rakentaminen mahdollistaa myös töissä kukoistamisen. Se vaatii tietoisia valintoja ja itsetuntemusta. Juuri siihen tämä kirja tarjoaa tukea ja työkaluja sekä hyväksi havaittuja konkreettisia neuvoja.

Kirjan kirjoittajat ovat kokeneita työn ja perheen yhteensovittamisen asiantuntijoita. He ovat työelämän asiantuntijayritys Fambition Consulting Oy:n perustajaosakkaita, jotka ovat huomanneet, että jokaisen perhetilanne on yksilöllinen, mutta niissä toistuvat samankaltaiset haasteet. Kirjoittajat ammentavat kirjaan ruuhkavuosissa onnistumistaan mutta myös opeista, jotka ovat tulleet kantapään kautta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Laura Hannola, Julia Isoniemi, Johanna Kalliomäki

Julkaistu

2019-06-19

Lukija

Tuomas Tulikorpi

Äänikirjan pituus

327 min

E-kirjan pituus

137 sivua

Tietoa kirjasta Ruuhkavuosiopas

Ruuhkavuosiopas on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan tekijänä on ollut Laura Hannola, Julia Isoniemi, Johanna Kalliomäki. Ruuhkavuosiopas on pituudeltaan 137 sivua, siis erittäin sopiva pituus lukemiseen. Älä silti takerru pelkästään digitaaliseen kirjaan, vaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 5:27:04 tunnissa. Äänikirja voi olla loistava keino kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet bussissa ja saa myöskin iltalenkistä ainutlaatuisemman. Tätä kirjaa lukee Tuomas Tulikorpi. Teos on alunperin julkaistu 2019-06-19 julkaisijan Tuuma-kustannus toimesta. E- ja äänikirjat antavat kiehtovan vaihtoehdon nautiskella kiinnostusta herättävistä kirjoista liikkeellä ollessasi ja kotona. Tarviit vaan puhelimen niin kyydissäsi on lukematon määrä kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät tavallisesti 10-15€ kuukausimaksulla, millä kykenee kuuntelemaan rajatomasti useita eri äänikirjoja ja lukemaan kiintoisia elektronisia kirjoja. Kirjojen kokeileminen on samoin tosi vaivatonta, koska pystyt sitoutumatta yrittää ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.