Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Ilkka Koppelomäki - Saa mitä haluat maksuttomasti

Saa mitä haluat on opas itsensä kehittämiseen, vastuun ottamiseen omasta elämästä sekä mittavienkin tavoitteiden toteuttamiseen.
Kirja auttaa selviämään haastavista elämäntilanteista, löytämään uskoa itseen ja omiin unelmiin sekä niiden toteuttamiseen. Käytännönläheisten vinkkien avulla opit, miten voit päästä asettamiisi tavoitteisiin - niihinkin, joita et vielä tunnista.

Lue ÄÄNIKIRJOJEN LATAUSOHJE ennen tilausta! Löydät sen Äänikirjat sivulta https://kauppa.viisaselama.fi/sivu/aanikirjat/

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ilkka Koppelomäki

Julkaistu

2019-10-07

Lukija

Ilkka Koppelomäki

Äänikirjan pituus

534 min

E-kirjan pituus

197 sivua

Tietoa kirjasta Saa mitä haluat

Lue heti jännittävä itsensakehittaminen Saa mitä haluat, jonka parissa koet ainutkertaisia fiiliksiä. Tämän teoksen on kynäillyt Ilkka Koppelomäki. Tämä itsensakehittaminen pitää sisällään 197 sivua, minkä seassa olla jopa moni tovi. Tietenkin ei ole tarve tyytyä yksistään luettavaan versioon, käytettävissä on myös 8:54:32 h pitkä äänikirja. Äänikirja on ainutlaatuinen käytäntö nauttia kirjaa olitpa ratikassa, autossa tai vaikkapa juoksemassa. Tämän äänikirjan lukee Ilkka Koppelomäki. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-10-07 julkasijan Viisas elämä toimesta. E- ja äänikirjat antavat hyvän mahdollisuuden nautiskella kiinnostusta herättävistä kirjoista matkalla sekä kotona. Se koko juttu sujuu mukavasti, mikäli ainoastaan omistat älypuhelimen. Tilittämällä kk-maksun vapautat siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuuvarmasti lopu kirjat kesken sinun elämässäsi. Kun edelleen epäröit käyttäisitkö palvelua, niin testaa sitä nyt 2 viikon ajan.