E-kirja

Lue tai kuuntele

Lasse Lehtinen - Salakapakoita ja tappaiskeittoa maksuttomasti

Hulvattomia ruokamuistoja yli sadasta maasta

Lasse Lehtinen on maistanut käärmekeittoa Vietnamissa, lampaan aivoja Balkanilla ja muurahaismarmeladia Afrikassa. Hän on herkutellut maailman hienoimmissa ravintoloissa, mutta arvostaa yli kaiken hernekeittoa ja verilettuja - ja tietenkin muikkuja.
Kauhan varressa Lehtinen on innokas amatööri mutta kirjoittajana rautainen ammattilainen. Hän vie lukijan matkoille maailman ympäri ja paikallisiin keittiöihin eikä pihtaa parhaita reseptejään.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lasse Lehtinen

Julkaistu

2020-01-20

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

226 sivua

Tietoa kirjasta Salakapakoita ja tappaiskeittoa

Mielenkiintoinen Salakapakoita ja tappaiskeittoa on hurja itsensakehittaminen, mitä lukiessa aika haihtuu täydellisesti. Teoksen kirjoitti Lasse Lehtinen. Tämän pituus on 226. Digitaalisen kirjan kera käytettävänä on myös hyödyllinen äänikirja, minkä kera vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei estä sinua nauttimaan kirjasta ainoastaan silloin kun saatat lukemaan, puolestaan sinun on mahdollista iloita kirjasta milloin haluat kuten autolla ajaessa. Tämän äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2020-01-20 ja kirjan julkaisijana on Otava. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat hyvin modernin konstin iloita kirjoista. Mikäli sinulla on omistamasi puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on lisäksi seurassasi satoja erilaisia kirjoja. Tämä kaikki onnistuu maksamalla 10 - 15e kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä koskaan liikutkaan. Usea äänikirjapalveluista tarjoaa kanssa veloituksettoman ilmaisjakson, siten pystyt sitoutumattomasti tutkia sovellusta ilman euroakaan*.