E-kirja

Lue tai kuuntele

Meri-Tuuli Lindström, Pipsa Hurmerinta - Samassa liemessä maksuttomasti

Kotiruokaa täydellä sydämellä!

Ruoka-alan voimanaiset Pipsa Hurmerinta ja Meri-Tuuli Väntsi yhdistävät taitonsa keittiössä ja tuovat lautaselle mutkatonta, värikästä ja oivaltavaa ruokaa. Sellaista arjen haastetta ei olekaan, josta tämä kaksikko ei selviäisi.

Samassa liemessä on täydellinen kattaus suosikkireseptejä, elämää helpottavia vinkkejä ja inspiraatiota. Se kertoo, miten kotiruokaan saadaan vaihtelua ja millä aineksilla syntyvät bileet isommallekin porukalle. Eri teemojen kautta syvennytään ratkomaan ruokapulmia koko perheelle kelpaavasta ruoasta penninvenytykseen mausta tinkimättä. Juhlaosion reseptit esivalmistellaan pitkin viikkoa, ja kasvisosiossa keskitytään vastustamattoman herkullisiin ruokiin, jotka syntyvät tutuista aineksista ilman kikkailua.

Pipsa ja Meri-Tuuli ovat tv:stä tuttuja kokkeja ja juontajia. Radio Helsingin kuuntelijoille parivaljakko on tuttu Ruokatunti-ohjelmasta, jossa jaetaan ruoka- ja ravintolavinkkejä ja haastatellaan mielenkiintoisimpia ruoka-alan vaikuttajia kokeista kalastajiin. Samassa liemessä on heidän ensimmäinen yhteinen keittokirjansa, ja se perustuu samannimiseen tv-ohjelmaan, joka esitetään Avalla keväällä 2018. Kirjan on kuvannut kauniista valokuvistaan tunnettu Kreetta Järvenpää.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Meri-Tuuli Lindström, Pipsa Hurmerinta

Julkaistu

2018-02-09

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

192 sivua

Tietoa kirjasta Samassa liemessä

Kuuntele heti lumoava itsensakehittaminen Samassa liemessä, minkä mukana vietät tavattomia tunteita. Tämän upean kirjan on kynäillyt Meri-Tuuli Lindström, Pipsa Hurmerinta. Tämän pituus on 192. Älä siitä huolimatta rajoitu vaan e-kirjaan, vaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on hyvä tyyli kuunnella kirjaa olitpa junassa, lentokoneessa tai esimerkiksi ulkoilemassa. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2018-02-09 julkasijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat tyystin modernin konstin nautiskella kirjoista. Silloin kun sinulla on ikioma puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on taskussasi satoja erilaisia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on mukavaa äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Mikäli yhä epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä palvelua, niin yritä sitä oitis 2 viikon ajan.