E-kirja

Lue tai kuuntele

Marjut Ollila - Simppeliä sormiruokailua maksuttomasti

Mitä tapahtuu, kun vauva saa päättää tyylin ja tahdin ruokapöydässä?

Vauvat ovat luontaisesti uteliaita tutkijoita, jotka haluavat tehdä asioita itse. Syöminen ei ole poikkeus. Sormiruokailu on lapsentahtinen tapa siirtyä kiinteään ruokaan. Kun vauva saa syödä itse, on luvassa ennakkoluulotonta maistelua, pienen ruokailijan tahtiin etenemistä, onnistumisia ja varsinkin mukavia ruokailuhetkiä koko perheen kesken.

Sormiruokailusta ja kiinteiden ruokien aloittamisesta liikkuu monenlaista tietoa ja uskomuksia. Tässä kirjassa sormiruokailun ykkösnimi Marjut Ollila tarjoaa valtavan tietomääränsä käyttöösi yksien kansien välissä. Haastattelemiensa asiantuntijoiden kanssa Ollila kumoaa väärinkäsitykset pienten lasten ruokailusta ja ohjaa sinut turvallisen, helpon ja hauskan sormiruokailun saloihin. Kirjan luettuasi tiedät, milloin vauva on valmis aloittamaan kiinteät ruuat, mitä kaikkea vauva voi syödä ja mitä hänelle kokkaillessa tulee ottaa huomioon. Samalla käsitellään sormiruokailun yleisimmät kompastuskivet ja kesytetään vanhempien jännitys ja lähipiirin mahdolliset epäluulot. Kirjan viisikymmentä helppoa reseptiä noudattavat virallisia ravitsemussuosituksia.

Marjut Ollila on supersuositun Simppeli sormiruokakeittiö- blogin ja -yhteisön perustaja ja äiti, joka on saanut tuhannet suomalaisperheet innostumaan sormiruokailusta. Ollilan suursuosion saavuttaneet sormiruokareseptit ja neuvot ovat nousseet jo käsitteiksi sosiaalisessa mediassa ja ihastuttaneet lukuisia vauvoja. Lisäksi Ollila luennoi ja jakaa vertaistukea sormiruokailusta kiinnostuneille suurella kauhalla ja vielä suuremmalla sydämellä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Marjut Ollila

Julkaistu

2018-03-06

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

180 sivua

Tietoa kirjasta Simppeliä sormiruokailua

Simppeliä sormiruokailua on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen loi Marjut Ollila. Tämän pituus on 180. Luettavan kirjan kera käsillä on lisäksi omaperäinen äänikirja, jonka kera vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirja on mahtava käytäntö kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet autossa ja se tekee myöskin lenkistä mielenkiintoisemman. Tämän kirjan lukijana toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2018-03-06 julkaisijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket aivan tuoreen oven kirjojen tykö. Kunhan sinulla on omistamasi kännykkäsi seurassasi, niin sinulla on lisäksi seurassasi lukemattomia eri kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla, jolla pystyy kuuntelemaan loputtomasti monia äänikirjoja sekä lukemaan kiintoisia digitaalisia kirjoja. Äänikirjojen koettaminen on myös tosi mutkatonta, sillä voit rajattomasti yrittää palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.