E-kirja

Lue tai kuuntele

Lauri Järvilehto, Meeri Koutaniemi, Emilia Lahti - Sisu maksuttomasti

"Mihin voisimmekaan vielä päästä? Kun aivot ja sydän ovat linjassa jonkin asian saavuttamiseksi, ihmistä on aika vaikea pysäyttää."
- Kimmo Kedonpää

Sisu asuu meissä kaikissa. Nykyajan sisu on voimavara, jossa itsensä ylittäminen, hyvän tekeminen ja yhteisöllisyys kulkevat käsi kädessä.

Tämän kirjan sisukkaat päähenkilöt kertovat meille oman sisutarinansa. Heitä kaikkia yhdistää kyky ja päätös suhtautua elämäänsä ja työhönsä intohimoisesti. He kertovat, miten ovat ylittäneet mahdottomiltakin tuntuvia esteitä ja löytäneet yrityksen ja erehdyksen kautta kutsumuksen, jonka toteuttaminen vaatii myös sisua.

Kirjan inspiroivien tarinoiden avulla löydät oman sisusi ja rohkaistut käyttämään sitä entistä monipuolisemmin! Sisu alkaa sieltä, missä sinnikkyys loppuu.

Mukana ovat Sirkka Hagman, Pekka Hyysalo, Kimmo Kedonpää, Esko Kivi, Suvi Kuivila, Miki Kuusi, Silja Kyytinen, Kati Lepistö, Obinna Obieze, Linda-Maria Roine (Mercedes Bentso), Evon Söderlund, Tuija Talvitie, Ville Turkka ja Rauli Virtanen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lauri Järvilehto, Meeri Koutaniemi, Emilia Lahti

Julkaistu

2015-10-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

232 sivua

Tietoa kirjasta Sisu

Sisu on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoittajana on ollut Lauri Järvilehto, Meeri Koutaniemi, Emilia Lahti. Teoksen pituus on 232. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka seurassa vietät lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Tämä kirja ei estä kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun saatat lukemaan, puolestaan pystyt iloita kirjasta heti kun tahdot kuten vaikka autolla ajaessa. Tässä lukijana toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2015-10-15 julkaisijan PS-kustannus toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat perusteellisesti modernin keinon nauttia kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin hankit sopivan kirjasovelluksen. Kun tahdot päästä kunnollisesti e-kirjojen todellisuuteen, sinun pitää ainoastaan suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20e jolloin käytössäsi on huikea yhditelmä omalaatuisia äänikirjoja. Monet ohjelmista tarjoilee samoin veloituksettoman kokeilujakson, ja näin pystyt sitoutumattomasti kokeilla palvelua ilman euroakaan*.