Äänikirja

Lue tai kuuntele

Eero Haapanen - Sörkan rysäkeisarit maksuttomasti

Sörnäisten kaupunginosa Helsingissä 1800-luvun lopulla. Köyhyyttä, ahtautta, rikollisuutta ja väkivaltaa. Kieltolain aikaan salakuljetus ja pirtu olivat monelle elinkeino ja portti alamaailmaan, josta ei ollut paluuta.

Sörkan rysäkeisarit on tarina helsinkiläisen kalastajasuvun elämästä 1800-luvun lopusta 1960-luvulle. Karlssonit olivat menestyneitä ammattikalastajia ja uhkarohkeita pirtun salakuljettajia, laitakaupungin varjoisten kujien keisareita. Heidän tarinansa kertoo samalla myös Itämerestä ja Helsingin seudun ulkosaariston unohdetuista asukkaista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eero Haapanen

Julkaistu

2020-06-12

Lukija

Panu Vauhkonen

Äänikirjan pituus

436 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Sörkan rysäkeisarit

Sörkan rysäkeisarit on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän on kirjoittanut Eero Haapanen. Tämän pituus on 0. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka mukana saat lukuhetkiä peräti 7:16:02 h. Äänikirja on toimiva tapa kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet liikkeellä ja se saa myös lenkistä jännittävämmän. Tämän kirjan lukijana toimii Panu Vauhkonen. Teos on alunperin julkaistu 2020-06-12 julkaisijan Suomalaisen Kirjallisuuden Seura toimesta. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket kokonaan tuoreen oven kirjojen maailmaan. Äänikirjojen käyttämiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit haluamasi äänikirjasovelluksen. Suorittamalla noin 10€ kuukausimaksun aukaiset oven kirjojen todellisuuteen, missä ei epäilemättä lopu kirjat omana elämässäsi. Useat palveluista tarjoilee lisäksi veloituksettoman kokeilun, tällä tavalla pystyt rajattomasti tutkia palvelua ilman maksuja*.