E-kirja

Lue tai kuuntele

Joonas Tolvanen - Soturimunkin oppipoika – Aikani kung-fu-temppelissä maksuttomasti

”Ennen ensimmäistä Kiinan-reissuani en ollut harjoitellut päivääkään Shaolin kung-futa. Ehkä olin katsonut lapsena liikaa kamppailulajielokuvia ja minua oli alkanut kiehtoa ajatus tavata sumuisilla vuorilla elävä vanha mestari, joka ottaisi minut oppilaakseen ja opettaisi minulle suuria elämänviisauksia. Jos olisin tiennyt, mihin päähänpistoni johtaa, olisin miettinyt hieman pidempään.”

Kun suomalainen lukiolaispoika astuu ensimmäisen kerran kiinalaisen kung-fu-koulun portista sisään, hän ei tiedä mitä odottaa. Koulun kuri osoittautuu spartalaiseksi: sängyissä ei ole patjoja, oppilaat heräävät ennen aamukuutta kovaäänisistä raikuviin kommunistisiin lauluihin ja sääntöjen rikkomisesta rangaistaan ”käärmeen pään katkaisulla” eli kepiniskuilla. Kaikesta huolimatta – tai juuri siksi – Joonas Tolvanen tuntee olevansa oikeassa paikassa.

Soturimunkin oppipoika kuvaa mukaansatempaavasti Tolvasen vaiheita eri kung-fu-kouluissa sekä kulttuurien yhteentörmäyksiä vastakohtaisuuksien maassa. Kiinan-matkoillaan hän muun muassa ihastuu paikalliseen naiseen, joutuu ottelemaan tuhatpäisen yleisön hurratessa, puraisee vastustajan kiveksiä itsepuolustukseksi, saa ikuisen porttikiellon kylpylään ja viettää yön paikallisessa putkassa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Joonas Tolvanen

Julkaistu

2017-05-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

169 sivua

Tietoa kirjasta Soturimunkin oppipoika – Aikani kung-fu-temppelissä

Soturimunkin oppipoika – Aikani kung-fu-temppelissä on häkellyttävä sekä iloinen itsensakehittaminen, mikä ei jätä varmasti tylsistyneeksi. Teoksen kirjoittajana on ollut Joonas Tolvanen. Kyseisestä kirjasta löytää 169 sivua, minkä mukana kykenet kokea mielenkiintoisa kokemuksia. Lisäksi kirjasta on tehty myöskin kuunneltava versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei pidättele nautiskelemaan kirjasta vain silloin kun kykenet lukemaan, päinvastoin saatat iloita kirjasta missä tahansa haluat vaika automatkalla. NAME äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2017-05-30 julkasijan Atena toimesta. Pane alulle heti äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin totutteleminen niin kyet nautiskelemaan kirjoista hyvin uudenaikaisella tavalla. Kunhan sinulla on omistamasi puhelimesi taskussa, niin sinulla on myös seurassasi satoja eri kirjoja. Sovellukset pyörivät 10-20e maksulla, millä kykenee kuuntelemaan lukemattomasti useita eri äänikirjoja ja lukemaan mukaansatempaavia digitaalisia kirjoja. Paras asiakkaalle on että, miltei kaikki palvelut tarjoavat vapaata kokeilua joten saat rajoituksetta kuunnella parin viikon ajan äänikirjoja sekä selvittää onko ohjelma juuri sinulle sovelias.