E-kirja

Lue tai kuuntele

Tommi E. Virtanen - Suomen huutokauppakeisari : keisarin vanhat aarteet maksuttomasti

Keisari tietää suomalaisten maun ja elämän sekä tietenkin tavaroiden hinnan.

Keisarin vanhat aarteet seuraa Aki Palsanmäen matkaa suomalaisten elämän hinnoittelijana. Samalla muodostuu kuva suomalaisuudesta, meidän kulttuurihistoriastamme ja intohimojemme kohteista. Aki jos kuka tietää millainen on suomalainen koti ja mitä sinne halutaan. Aki antaa vinkit tavaroiden myyntiin ja ostoon, kertoo miten hinnoittelusta pitää ajatella, milloin hinnan perään pitää lisätä pari nollaa tai luopua tavarasta ilman haikeutta ja mitä isoisän ullakolta kannattaa kaivaa esiin.

Aki kertoo mehevimmät tarinat vuosien varrelta, sillä hän on nähnyt ja kuullut reissullaan paljon. Hän on kohdannut monenlaista suharia ja oppinut tarkaksi ihmistuntijaksi. Kovalla kauppamiehellä on myös herkkä piste, Heli-vaimo. Hänen kauttaan näemme pohjimmiltaan tunteellisen miehen, joka ei olisi päässyt Suomen huutokauppakeisaiksi ilman vaimonsa tukea. Aki kertoo myös millaiseen koettelemukseen hän on joutunut tv-julkisuuden kautta. Moninkertainen Jussi-voittaja kertoo millaista on liikkua kylillä yhtenä Suomen suosituimmista tv-kasvoista.

Aki Palsanmäki on tullut kansalle tutuksi erityisesti Nelosen supersuositun Huutokauppakeisari-ohjelman kautta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tommi E. Virtanen

Julkaistu

2017-05-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

186 sivua

Tietoa kirjasta Suomen huutokauppakeisari : keisarin vanhat aarteet

Suomen huutokauppakeisari : keisarin vanhat aarteet on luomava ja iloinen itsensakehittaminen, mikä ei jätä varmasti vaisuksi. Tommi E. Virtanen on kirjan kirjoittajana. Tämän pituus on 186. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka kera vietät lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirja voi olla rentouttava tapa kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet julkisessa ja luo lisäksi kävelystä ainutlaatuisemman. Kirjan hurmaavana kertojana toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2017-05-19 julkaisijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. E- ja äänikirjat tarjoilevat miellyttävän tilaisuuden nauttia kiehtovista kirjoista matkalla ja kotona. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin hankit valitsemasi sovelluksen. Se kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 20€ kk-maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman määrän kirjoja missä kuunaan liikut. Usea äänikirjapalveluista tarjoilee myös veloituksettoman kokeilujakson, siten voit kahleettomasti yrittää sovellusta ilman euroakaan*.