E-kirja

Lue tai kuuntele

Sinikka Piippo - Suomen luonnon lääkekasvit maksuttomasti

Puna-apila, pihlaja, maitohorsma ja litulaukka - uppoudu kasvilääkinnän saloihin!

Suomen luonnon lääkekasvit -kirja esittelee Suomen luonnon 50 keskeisintä ja tärkeintä lääkekasvia, kertoo kuinka ne vaikuttavat ja opastaa niiden turvalliseen käyttöön.

Suomen luonnon lääkekasvit -kirjaan valittujen kasvien käyttö perustuu pitkään perinteeseen ja viime vuosina saatuihin tutkimustuloksiin. Esitellyt kasvit ovat tehokkaita mutta turvallisia. Löydä luontoäidin aarreaitasta apu uupumukseen, unettomuuteen, suolistovaivoihin, kohonneeseen verenpaineeseen tai erilaisiin kipuihin. Kirjassa kerrotaan, miksi kukin kasvi tehoaa vaivaan ja miten kasvia lääkinnällisesti käytetään. Tutustu tuttujen kasvien lääkinnälliseen ja ennaltaehkäisevään käyttöön!

FT Sinikka Piippo on kasvitieteilijä, professori ja tietokirjailija, joka on kirjoittanut noin 260 tieteellistä artikkelia, kymmeniä populaariartikkeleita ja 15 kirjaa. Hänen kirjatuotantonsa keskittyy kasvien ja yrttien käyttöön lääkkeenä, mausteena ja osana terveellisenä ravintona. Piippo harrastaa kasveja, kirjoja, kissoja ja valokuvausta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sinikka Piippo

Julkaistu

2018-02-16

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

193 sivua

Tietoa kirjasta Suomen luonnon lääkekasvit

Lue nyt vaiheakas itsensakehittaminen Suomen luonnon lääkekasvit, jonka kera elät verrattomia tunteita. Tämän ensiluokkaisen kirjan on kynäillyt Sinikka Piippo. Kirjasta löytyy 193 sivua, joiden avulla onnistut saada upeita hetkiä. Lisänä digitaalisesta kirjasta onnistuu samoin kuunneltava versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on uusi konsti nauttia kirjaa olitpa sitten metrossa, taksissa tai vaikkapa kävelyllä. Äänikirjan mieleisenä äänenä toimii tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2018-02-16 julkasijan Kustannusosakeyhtiö Tammi toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat aivan modernin keinon iloita kirjoista. Tarviit ainoastaan puhelimen niin kyydissäsi on satoja kirjoja. Silloin kun haluat päästä kunnollisesti äänikirjojen pauloihin, sinun alkaa vain suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 20€ niin käytössäsi on valtava kokoelma e-kirjoja. Äänikirjojen yrittäminen on myös suunnattoman mutkatonta, koska kykenet rajattomasti yrittää ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.