Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Anna Perho - Suorat sanat maksuttomasti

Käytännön manuaali murjotuksen purkamiseen

Onko mielessäsi käymätön keskustelu? Pitäisi uskaltaa olla eri mieltä, sanoa suorat sanat? Antaa kriittistä palautetta tai vielä pahempaa vastaanottaa sitä? Pahoitella omaa käytöstä? Vaikeaa mutta ei mahdotonta.

Kirja opastaa miten ilma kotona ja työpaikoilla raikastuu, kun vaikeista asioista ei enää vaieta.

Anna Perho on toimittaja ja yritysvalmentaja, sekä yksi Suomen suosituimmista inspiraatiopuhujista. Hänen edelliset kirjansa Superarkea (2015) ja Antisäätäjä (2017) ovat muuttaneet jo tuhansien suomalaisten arkea parempaan suuntaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anna Perho

Julkaistu

2019-09-04

Lukija

Anna Perho

Äänikirjan pituus

418 min

E-kirjan pituus

149 sivua

Tietoa kirjasta Suorat sanat

Lue välittömästi vauhdikas itsensakehittaminen Suorat sanat, jonka parissa vietät ainutkertaisia tuntemuksia. Opuksen on kirjoittanut Anna Perho. Tästä kirjasta löytää 149 sivua, joiden kanssa saatat elää ainutkertaisia lukuhetkiä. Luettavan kirjan kera käytettävänä on hyödyllinen äänikirja, minkä kera vietät jopa 6:58:01 tuntia. Äänikirjaa pystyy kuunnella täsmälleen siellä jossa kuljet joten se luo matkasta kiinnostusta herättävän. Äänikirjan on lukenut Anna Perho. Teos on alunperin julkaistu 2019-09-04 julkaisijan Otava toimesta. Ääni – ja digitaalinen kirja on mieleinen tapa lukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikinä kuljet. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat siirtyvät mukavasti mukana omassa puhelimessasi. Sovellukset toimivat normaalisti 10-15€ maksulla, millä saattaa kuuntelemaan loputtomasti monia äänikirjoja tai lukemaan kiehtovia elektronisia kirjoja. Jos vieläkin epäröit käyttäisitkö kyseistä ohjelmaa, niin testaa sitä viipymättä 2 viikon ajan.