Lue tai kuuntele

Pirjo Saarnia - Suuri ravintohuijaus maksuttomasti

Älä tule huijatuksi ravintopuheen viidakossa

Auttavatko vähäkaloriset tuotteet painonhallinnassa vai lisäävätkö ne todellisuudessa paino-ongelmia? Ovatko maitotuotteet luustolle hyödyksi vai jopa haitaksi, ja ovatko suosikkidieetit turvallisia? Entä onko medialla ja elintarviketeollisuudella jo liikaakin valtaa syömiskäyttäytymiseemme?

Terveysalasta on tullut maailmanluokan bisnestä, ja elintarviketeollisuus tuo markkinoille jatkuvalla syötöllä tuotteita, joiden vannotaan toimivan terveytemme hyväksi. Onko kuitenkaan aina näin? Suuri ravintohuijaus tarttuu 25 ravintoaiheeseen, jotka jatkavat elämäänsä vuodesta toiseen, vaikka tutkimusnäyttö on niitä vastaan. Nykyajan informaatioähkyssä voi olla vaikea hahmottaa, mikä tieto pitää paikkansa ja mikä ei. Ravitsemusterapeutti Pirjo Saarnia kertoo sen luotettavasti ja turvallisesti tutkimuksiin pohjaten.

Laillistettu ravitsemusterapeutti Pirjo Saarnia on kirjoittanut useita menestysteoksia, joihin lukeutuvat muun muassa Syö oikein, sammuta tulehdus, Rasvoilla parempaa terveyttä ja Irti makeanhimosta. Saarnia kirjoittaa, kouluttaa ja luennoi ravitsemuksesta jo yli 20 vuoden kokemuksella.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pirjo Saarnia

Julkaistu

2020-09-15

Lukija

Vappu Nalbantoglu

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Suuri ravintohuijaus

Suuri ravintohuijaus on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan on kirjoittanut Pirjo Saarnia. Teoksen pituus on 0. Nytkään ei ole siitä huolimatta välttämätöntä tehdä valinta yksin luettavaan versioon, vaan poimittavana on myös 0:00:00 h pitkä äänikirja. Tämä kirja ei pidättele nautiskelemaan kirjasta pelkästään silloin kun pystyt lukemaan, vaan kykenet nyt nauttia kirjasta aina kun mielit vaika lentokoneessa. Tätä äänikirjaa lukee Vappu Nalbantoglu. Kirja on alunperin julkaistu 2020-09-15 julkaisijan tuntematon toimesta. E- sekä äänikirjat esittävät maikoisan tavan nauttia kiehtovista kirjoista matkalla ja kotona. Tarviit vaan puhelimen ja mukanasi on mittaamattomasti kirjoja. Mikäli haluat päästä todella e-kirjojen maailmaan, niin sinun tulee pelkästään suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ ja käytössäsi on valtava kokoelma erilaisia äänikirjoja. Jos et ole vakuuttunut onko tämän lainen sovellus kelpo sinulle, niin onnistut kokeilla tahtomaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.