Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Malena Ernman, Svante Thunberg, Beata Ernman - Sydämen asioita : perhe ja planeetta kriisissä maksuttomasti

Ilmastovaikuttamisen nuoren supertähden ja hänen perheensä koskettava tarina

Ilmastonmuutos uhkaa planeettaamme ja yhä useampi kokee ympäristöahdistusta. Kirja kertoo tositarinan perheestä, joka käsittelee henkilökohtaista kriisiään ryhtymällä taistoon ilmastonmuutosta vastaan.

Malena Ernman, yksi Ruotsin tunnetuimpia oopperalaulajia, eli jännittävää elämää matkustaen maailmalla puolisonsa Svante Thunbergin ja lastensa kanssa. Kun Greta, tyttäristä vanhempi, lopettaa 8-vuotiaana syömisen miltei kokonaan, perheen arki hajoaa. Vanhemmat ponnistelevat saadakseen apua koulusta ja terveydenhuollosta. Lopulta tytär saa diagnoosin Aspergerin oireyhtymästä. Myös nuorempi tytär Beata alkaa oireilla ja saa diagnoosit muun muassa Aspergerista ja ADHD:stä.

Sitten Greta näkee koulussa dokumentin ilmastokriisistä ja järkyttyy: Miksi tästä ei puhuta, vaikka tämä on ainoa tärkeä asia? Greta taivuttelee vanhempiaan muuttamaan elämäntapojaan eikä halua enää lentää. Syömishäiriö alkaa parantua samalla, kun Greta löytää intohimonsa. Maailmanlaajuiseen julkisuuteen hän nousee 15-vuotiaana elokuussa 2018 ryhtyessään koululakkoon Ruotsin valtiopäivätalon edessä Tukholmassa saadakseen huomiota ilmastokriisille.

Malena Ernman on yksi Ruotsin tunnetuimmista oopperalaulajista ja Sydämen asioita -kirjan tekijä yhdessä miehensä Svante Thunbergin sekä tyttäriensä Greta Thunbergin ja Beata Ernmanin kanssa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Malena Ernman, Svante Thunberg, Beata Ernman

Julkaistu

2019-08-16

Lukija

Satu Paavola

Äänikirjan pituus

411 min

E-kirjan pituus

182 sivua

Tietoa kirjasta Sydämen asioita : perhe ja planeetta kriisissä

Sydämen asioita : perhe ja planeetta kriisissä on vaikuttava sekä kiintoisa itsensakehittaminen, mikä ei takuulla jätä kuuntelijaansa väsyneeksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Malena Ernman, Svante Thunberg, Beata Ernman. Sydämen asioita : perhe ja planeetta kriisissä on pituudeltaan 182 sivua, siis oikein hyvä pituus luettavaksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä parissa vietät jopa 6:51:01 h. Äänikirja onkin mukava tapa kuunnella kirjaa kun olet liikkeellä ja se tekee lisäksi lenkistä jännittävämmän. Kirjan sinulle lukee Satu Paavola. Kirja on alunperin julkaistu 2019-08-16 julkaisijan Tammi toimesta. E- sekä äänikirjat jakavat mahtavan sauman iloita mukaansatempaavista kirjoista matkalla sekä kotona. Tämä onnistuu luonnikkaasti, mikäli omistat älypuhelimen. Suorittamalla noin 10€ kuukausihinnan avaat oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei taatusti lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen sovellus hyvä itsellesi, niin onnistut testata tahtomaasi sovellusta rajattomasti 2 viikon ajan.