Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Kirsi Ranto - Sydämen matkaopas maksuttomasti

Opas rakkaudelliseen elämään

Matkaopas feminiinisen elämäntavan polulle, jossa opettelet antautumaan, vapautumaan ja vastaanottamaan enkelten hellässä ohjauksessa.

Kirjan avulla luot elämällesi henkisen ja tasapainoisen pohjan, joka auttaa sinua menestymään elämässä joka tasolla. Avaudut valtavalle rakkauden universumille, joka löytyy sinusta itsestäsi. Kirjan luettuasi tiedät, kuka olet ja mitä olet tullut maailmaan tekemään.

Kirsi Ranto on laulaja-lauluntekijä ja kirjoittaja. Hän ohjaa erilaisia meditaatioryhmiä ja retriittejä ympäri Suomen. Kirsi on aiemmin julkaissut teokset Ole se valo joka olet (2014) ja Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti (2015).

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kirsi Ranto

Julkaistu

2018-08-28

Lukija

Kirsi Ranto

Äänikirjan pituus

353 min

E-kirjan pituus

118 sivua

Tietoa kirjasta Sydämen matkaopas

Kiehtova Sydämen matkaopas on upea itsensakehittaminen, jota lukiessa kellonaika katoaa kokonaan. Teoksen tuotti Kirsi Ranto. Tämä itsensakehittaminen pitää sisällään 118 sivua, minkä kanssa nauttia vaikka useampi tovi. Luettavan kirjan kera käsillä on lisäksi omaperäinen äänikirja, jonka kanssa vietät vähintään 5:53:25 tuntia. Äänikirja voi olla toimiva tapa kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet julkisessa ja se saa myös kävelystä kivemman. Äänikirjan vetoavana lukijana toimii Kirsi Ranto. Teos on julkaistu 2018-08-28 ja kirjan julkaisijana toimii Kustannusosakeyhtiö Tammi. Pane alulle samantien äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin totutteleminen niin pääset iloitsemaan kirjoista uudella tavalla. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat liikkuvat helposti mukanasi omassa puhelimessasi. Maksamalla kiinteän kuukausimaksun aukaiset näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei taatusti lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Äänikirjojen koettaminen on samoin äärimmäisen helppoa, sillä pystyt rajattomasti yrittää ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.