Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Marjaana Siivola - Synnytyksen lyhyt oppimäärä – Mitä jokaisen vanhemman tulisi tietää synnytyksestä maksuttomasti

On syntynyt tärkeä äänikirja!

Synnytyksen lyhyt oppimäärä on Marjaana Siivolan tietokirja, jossa esitellään synnytyksen perustiedot selkeän ytimekkäästi (kesto 1h 8min). Saat lisäksi kattavan kuvan erilaisista lääkkeettömistä kivunlievitys- ja rentoutumismenetelmistä, joita voit käyttää kotona, sekä yleistietoa yleisimmistä toimenpiteistä ja erityistilanteista.

Marjaana Siivola on Lamaze sertifioitu synnytysvalmentaja LCCE, sertifioitu synnytysdoula (CD(DONA)), kolmen lapsen äiti sekä insinööri (tekniikan lisensiaatti). Marjaanan käsitys synnytyksestä muokkaantui keisarinleikkauksen, puudutesynnytyksen sekä luomusynnytyksen myötä. Nyt hän toimii doulana sekä valmentaa perheitä kohti hyvää synnytyskokemusta.

Tämä kirja sopii kuunneltavaksi niin synnyttäjille kuin tukihenkilöillekin. Kirjan opeilla voi purkaa tehokkaasti synnytykseen liittyvää mahdollista jännitystä tai pelkoa. Kirja tukee hyvin myös neuvolan perhevalmennuksen synnytysosuutta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Marjaana Siivola

Julkaistu

2019-08-15

Lukija

Marjaana Siivola

Äänikirjan pituus

68 min

E-kirjan pituus

26 sivua

Tietoa kirjasta Synnytyksen lyhyt oppimäärä – Mitä jokaisen vanhemman tulisi tietää synnytyksestä

Mieleenpainuva Synnytyksen lyhyt oppimäärä – Mitä jokaisen vanhemman tulisi tietää synnytyksestä on jännä itsensakehittaminen, jota luettaessa vuorokaudenaika poistuu täysin. Kirjan kirjoittajana on ollut Marjaana Siivola. Kirjan pituus on 26. E-kirjan lisäksi käsillä on omaperäinen äänikirja, minkä kanssa vietät vähintään 1:08:16 tuntia. Äänikirja voi olla loistava tapa kuunnella kirjaa kun olet liikkumassa ja saa lisäksi lenkistä kivemman. Äänikirjan sinulle lukee Marjaana Siivola. Kirja on alunperin julkaistu 2019-08-15 julkaisijan Book Garden toimesta. Aloita nyt äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin perehtyminen ja kyet iloitsemaan kirjoista hyvin tuoreella tavalla. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat kulkevat sopivasti mukanasi älypuhelimessasi. Kun vaadit mennä' todella äänikirjojen pauloihin, niin sinun aloittaa suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15e jolloin käytössäsi on huikea yhditelmä kirjoja. Usea palveluista tarjoaa toisaalta veloituksettoman ilmaisjakson, milloin pystyt esteettömästi kokeilla palvelua ilman maksuja*.