Äänikirja

Lue tai kuuntele

Sanni Nevalainen - Syvärentoutus Kiitos-meditaatio maksuttomasti

Kehosi rentoutus avaa mielesi uusille ajatuksille ja näkökulmille. Kuuntelemalla säännöllisesti meditaatiota muokkaat alitajuntaasi ja uskomusjärjestelmääsi ja opit rentouttamaan kehoasi. Kun keho rentoutuu, mieli rentoutuu. Pääset yhteyteen omien syvien tasojesi kanssa ja voit löytää tasapainoa ja harmoniaa. Kiitollinen asenne avaa portin kaikkeen hyvään ja kiitollisuuden harjoittaminen lisää onnellisuutta elämääsi. Näin näet laajemmin hyvää.

Kiitollinen mieli saa sinut avoimeksi elämän ihmeille!

Meditaatio sisältää kaksi kokonaisuutta: Alussa on lyhyt, noin 4 min meditaatio, jonka jälkeen alkaa noin 30 min meditaatio. Meditaatiot voi kuunnella erikseen tai yhdessä.

Sanni Nevalainen on Kauppatieteiden maisteri, Suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija ja kouluttaja ja kirjailija. Enkelikoulua Sanni on pitänyt yli 12 vuotta. Hän myös maalaa ja opettaa intuitiivista maalaamista.

Viisas Elämä on julkaissut Sannilta Tie runsauteen meditaation, enkelitrilogian Enkeleiden matkassa, Enkelit arjessa, Enkelit ystävinä, muistikirjan Rakkauden polulla sekä Katja Frangen kanssa tehdyt Intuitio-kortit.

www.valonvoimaa.fi

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sanni Nevalainen

Julkaistu

2020-01-28

Lukija

Sanni Nevalainen

Äänikirjan pituus

35 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Syvärentoutus Kiitos-meditaatio

Vauhdikas Syvärentoutus Kiitos-meditaatio on fantasinen itsensakehittaminen, mitä luettaessa ajankulu karkkoaa kokonaan. Kirjan tekijänä on ollut Sanni Nevalainen. Tämän pituus on 0. Älä silti jää pelkästään e-kirjaan, testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:35:22 tunnissa. Äänikirja onkin mukava keino kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet matkustamassa ja se luo lisäksi iltalenkistä jännittävämmän. Tämän äänikirjan sinulle lukee Sanni Nevalainen. Kirja on julkaistu 2020-01-28 ja teoksen julkaisijana on Viisas elämä. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle tykkänään uuden oven kirjojen pariin. Se koko homma sujuu luonnikkaasti, jos vain omistat kännykän. Sovellukset toimivat tietyllä kk-maksulla, millä pystyy kuuntelemaan lukemattomasti monia äänikirjoja tai lukemaan mielenkiintoisia e-kirjoja. Monet palveluista tarjoilee samoin maksuttoman ilmaisjakson, tällä tavalla pystyt vapaasti testata palvelua ilman euroakaan*.