E-kirja

Lue tai kuuntele

Jarno Härkönen, Jukka Rajala - Taitoa & voimaa kehonpainoharjoittelulla maksuttomasti

Jarno Härkönen ja Jukka Rajala avaavat kirjassa kehonpainoharjoittelun uudet tuulet, kattavan liikepankin ja monipuoliset harjoitusohjelmat. Näiden avulla jokainen lähtötasoon katsomatta voi kehittää kehostaan toimivamman, voimakkaamman, liikkuvamman ja taidokkaamman.

Kirja on jaettu kolmeen eri tasoon, joissa taitoa ja voimaa lähdetään rakentamaan vahvojen perusharjoitteiden avulla, luoden pohja keskitason harjoitteille. Tämän jälkeen ollaan valmiita ottamaan vastaan kirjoittajien tarjoamat haasteet. Oli tavoitteesi sitten ensimmäinen puhdas punnerrus, päälläseisonta tai ihmislippu - avaimet löytyvät oikeaoppisesta harjoittelusta ja liikeprogressioista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jarno Härkönen, Jukka Rajala

Julkaistu

2019-10-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

176 sivua

Tietoa kirjasta Taitoa & voimaa kehonpainoharjoittelulla

Kuuntele välittömästi touhukas itsensakehittaminen Taitoa & voimaa kehonpainoharjoittelulla, jonka kanssa vietät imuistoisia hetkiä. Teoksen kirjoittajana on ollut Jarno Härkönen, Jukka Rajala. Taitoa & voimaa kehonpainoharjoittelulla on pituudeltaan 176 sivua, siis näinollen kelvollinen pituus lukemiseen. Tämän lisäksi teoksesta on tehty kanssa äänikirja versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella täsmälleen siellä missä ikinä menetkään eli se luo matkasta kiinnostavamman. Kirjan on lukenut tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-10-01 julkasijan Fitra toimesta. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle kokonaan tuoreen oven kirjojen tykö. Äänikirjat sekä e-kirjat liikkuvat mukvasti mukana älypuhelimessasi. Silloin kun haluat mennä' kunnollisesti äänikirjojen pauloihin, niin sinun tulee suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 20euroa ja hyödynnettävänäsi on mainio yhditelmä omalaatuisia äänikirjoja. Jos yhä epäröit käyttäisitkö ohjelmaa, niin testaa sitä samantien 2 viikon ajan.