E-kirja

Lue tai kuuntele

Lorna Byrne - Taivaallinen rakkaus maksuttomasti

Enkelien sanansaattaja näkee rakkauden voimana, jota voimme tietoisesti vahvistaa Lorna Byrne tutkii rakkauden merkitystä arjessamme ja opettaa meitä vapauttamaan sitä rakkautta, jonka olemme lukinneet sisimpäämme. Rakkaudelle avautuminen tarkoittaa avautumista myös kivulle, mutta sulkemalla rakkauden kokonaan pois syvältä sydämestämme teemme itsestämme ja maailmastamme kylmän, itsekkään ja surullisen.

Tuttuun tapaansa Byrne kertoo jälleen lukuisia koskettavia tarinoita kohtaamistaan ihmisistä ja välittää voimakkaan viestin, joka voi muuttaa elämämme: "Rakkaus on vahvin voima maailmassa. Juuri rakkaus tuo kaiken ilon ja onnellisuuden elämäämme ja on liikkeelle paneva voimamme."

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lorna Byrne

Julkaistu

2014-07-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

105 sivua

Tietoa kirjasta Taivaallinen rakkaus

Sähköistävä Taivaallinen rakkaus on loistava itsensakehittaminen, jota kuunnellessa vuorokaudenaika unohtuu kerrassaan. Lorna Byrne toimii teoksen kirjoittajana. Kyseinen Style on sivumäärältään 105 sivua, eli lukemista riittää lukuisaksi ajankohdaksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka myötä vietät jopa 0:00:00 h. Äänikirjaa voit kuunnella juuri siellä jossa ikinä kuljetkaan eli se tekee matkastasi kiinnostavamman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Otava 2014-07-31. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan aivan modernin tavan iloita kirjoista. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat reissaavat helposti mukana omassa puhelimessasi. Se onnistuu maksamalla 10 - 15euron kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän lukumäärän kirjoja missä ikinä kuljet. Monet palveluista antaa myös maksuttoman kokeilujakson, siten kykenet rajattomasti yrittää palvelua ilman maksuja*.