Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Terve elämä! maksuttomasti

Miksi ikääntyvien kannattaa kuunnella musiikkia? Miten länsimaiset elintavat vaikuttavat suolistomme mikrobistoon? Voiko syöpäsolun ohjata tekemään itsemurhan?

Yliopistoissa syntyy koko ajan hurjasti tutkimustietoa, joka yllättää ja innostaa. Tiedekulmapokkari Terve elämä! tarjoilee tuota tietoa helposti lähestyttävässä muodossa. Pokkarisarjan ensimmäisessä osassa pureudutaan terveyttä koskeviin löydöksiin, kuten yksinkertaisiin geenitesteihin, joilla voidaan tunnistaa syöpäriski. Samalla selviää, millä tavoin kaupungistuminen on muuttanut ihmisen immunologista puolustusjärjestelmää ja miten geeniperimää tutkimalla voidaan tarjota yksilöidympiä lääkehoitoja.

Nappaa mukaan ajankohtaiset puheenaiheet!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2020-02-05

Lukija

Anniina Piiparinen

Äänikirjan pituus

283 min

E-kirjan pituus

100 sivua

Tietoa kirjasta Terve elämä!

Lue nyt lumoava itsensakehittaminen Terve elämä!, jonka kera koet suurenmoisia tuntemuksia. Tämän mahtavan kirjan on raapustanut Unknown Author. Lukemista löytää 100 sivua, joiden avulla pystyt elää mielenkiintoisa kokemuksia. Tässä tapauksessa ei ole siitä huolimatta tarve rajoittua yksin luettavaan versioon, hankittavissa on lisäksi 4:43:47 h pitkä äänikirja. Äänikirja on rentouttava tapa kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja se tekee myöskin lenkistä mielenkiintoisemman. Äänikirjan lukee Anniina Piiparinen. Teos on alunperin julkaistu 2020-02-05 julkaisijan Gaudeamus toimesta. E- ja äänikirjat lisäävät helpon tilaisuuden nauttia mukaansatempaavista kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Äänikirjojen käyttämiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin lataat haluamasi äänikirjasovelluksen. Tilittämällä sovitun kuukausimaksun korkkaat siis oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei todella lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Äänikirjojen yrittäminen on kanssa suunnattoman vaivatonta, koska kykenet vapaasti kokeilla sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.