Lue tai kuuntele

Juha Lehtonen - Terveys ja humpuuki maksuttomasti

Outoa tietoa terveydestä

Tietokirja surkeista parantajista, turhantärkeistä lääkäreistä, potilaiden epätoivosta ja siitä, kuinka hyvinvoinnista tuli Suomessa riidanaihe numero yksi.

Kaikki terveyshumpuukista Suomessa! Menneisyydestä paljastuu meheviä draamoja, petoksia ja väärinkäsityksiä, mutta myös haavoittuvia, hyvää tarkoittavia ihmisiä. Kuka oli Suomen ensimmäinen homeopaatti, ja millaisen sopan hän keitti? Miten valkoinen upseeri Hans Kalm ja musta salva liittyvät toisiinsa? Entä raakaruoka ja natsit? Millaisia lääkkeitä olivat pervitiini ja rimpeliini? Kuinka vanhoja ovat rokotevastaiset salaliittoteoriat?

Juha Matias Lehtonen (s. 1982) on helsinkiläinen uskontotieteilijä ja tiedetoimittaja. Vuodesta 2014 lähtien hän on julkaissut Helsingin Sanomissa artikkeleita terveydestä ja ihmisen käyttäytymisestä. Lehtonen on myös käsikirjoittanut luontodokumenttielokuvat Itämeri (2018) ja Meren uumen (2019). Terveys ja humpuuki on hänen esikoiskirjansa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Juha Lehtonen

Julkaistu

2021-04-13

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Terveys ja humpuuki

Terveys ja humpuuki on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan loi Juha Lehtonen. Kyseinen kirja on pituudeltaan 0 sivua, joten kirjaa piisaa lukuisaksi toviksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka myötä saat jopa 0:00:00 h. Äänikirjaa onnistuu kuunnella justiinsa siellä jossa milloinkin menetkään ja se luo matkasta kiinnostusta herättävän. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Tämän kirjan julkaisi tuntematon 2021-04-13. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin hyvä konstilueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä missään tapauksessa menet. Äänikirjojen kuunteluun ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin lataat sopivan kirjasovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on jouhevaa sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Parasta asiakkaalle on että, melkein kaikki palvelut tarjoavat vapaata ilmaisjaksoa ja tällä tavalla pystyt rajoituksetta testata parin viikon ajan kirjoja sekä testata onko sovellus juuri sinulle hyvä.