E-kirja

Lue tai kuuntele

Ulrica Norberg - Tietoisesti tasapainoon maksuttomasti

Tietoisesti tasapainoon

Restoratiivinen jooga on hellävarainen ja voimauttava harjoitus, jollaista nykyajan kiireen kulttuurissa elävät ihmiset todella tarvitsevat. Se on nopeasti saavuttanut suosiota ympäri maailman ja sen on huomattu auttavan kokonaisvaltaisessa hyvänolon saavuttamisessa ja stressin tunteen lievittämisessä. Tässä kirjassa kansainvälisen aseman saavuttanut joogaopettaja Ulrica Norberg esittelee yksinkertaisia asentoja, joiden avulla voit saavuttaa rentouden ja mielen tasapainon.

Apuvälineet kuten putkilotyynyt, palikat ja viltit ovat olennainen osa restoratiivista joogaa. Norberg näyttää, miten saavutat parhaimman tuloksen harjoituksessa näiden yksinkertaisten apuvälineiden kanssa. Voit hyödyntää kotoa löytyviä pyyhkeitä, tyynyjä ja vilttejä. Joogaamalla on mahdollista löytää tila, jossa sekä mieli että keho vapautuvat ja avautuvat uusille suurille mahdollisuuksille niin elämässä kuin joogaharjoittelussakin.

Kirjan hurmaavat kuvat, jotka ovat sekä inspiroivia että opastavia, tekevät kirjan joogaopista helposti lähestyttävän. Näillä opeilla voit saavuttaa kehon ja mielen rauhan.

****

Ulrica Norbergilla on pitkä kokemus joogaopettajana ja hän järjestää suosittuja jooga- ja meditaatiokursseja Ruotsissa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Hän on myös kirjoittanut useita bestsellereitä ja suomeksi on julkaistu aiemmin kirjat Joogaa vartti päivässä ja Meditaatio. Hänen akateeminen taustansa tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tarkastella joogaa sekä tieteellisestä että hengellisestä näkökulmasta.

 

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ulrica Norberg

Julkaistu

2018-08-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

104 sivua

Tietoa kirjasta Tietoisesti tasapainoon

Tietoisesti tasapainoon on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Ulrica Norberg toimii teoksen kirjoittajana. Tietoisesti tasapainoon on pituudeltaan 104 sivua, siis vallan asiallinen pituus lukemiseen. Tämän kirjan kanssa ei ole kuitenkaan vaadittua tyytyä vain luettavaan versioon, lisänä tarjolla on myös 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja voi olla mukava konsti kuunnella kirjaa myös kun olet julkisessa ja se tekee myöskin iltalenkistä ainutlaatuisemman. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2018-08-01 julkaisijan HarperCollins Nordic toimesta. E- ja äänikirjat tarjoavat oivan tilaisuuden iloita mielenkiintoisista kirjoista matkalla sekä kotona. Äänikirjojen kuunteluun ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon hankit parhaan ohjelman. Sovellukset toimivat kiinteällä kuukausimaksulla, jolla pystyy kuuntelemaan määrättömästi erilaisia äänikirjoja tai lukemaan parhaimpia digitaalisia kirjoja. Usea palveluista tarjoaa samoin vapaan kokeilun, siten voit sitoutumattomasti tutkia palvelua ilman euroakaan*.