Äänikirja

Lue tai kuuntele

Rasmus Broe - Tunnelma - Tulisija maksuttomasti

Rentoudu kuunnellen luonnon ääniä.

Polttopuut rätisevät takassa, ja lämpö leviää ympärillesi huoneeseen. Kaappikello tikittää, ja kissa venyttelee ja kehrää lattialla. Istut pehmeässä nojatuolissa ja katselet rauhallisena edessäsi tanssivia liekkejä.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että luonnon äänet voivat sekä rentouttaa että stimuloida aivoja. Saga Sounds on sarja miellyttäviä, erilaisia äänimaailmoja, joita voi kuunnella, kun haluaa rentoutua, käydä nukkumaan tai keskittyä työhönsä. Äänimaailma on suunniteltu erityisesti luomaan rauhoittavan ympäristön, eli "tunnelman", johon voit astua aina, kun haluat. Saga Sounds on sarja miellyttäviä, erilaisia äänimaailmoja, joita voi kuunnella, kun haluaa rentoutua, käydä nukkumaan tai keskittyä työhönsä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Rasmus Broe

Julkaistu

2019-07-22

Lukija

Rasmus Broe

Äänikirjan pituus

269 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Tunnelma - Tulisija

Lue heti mielenkiintoinen itsensakehittaminen Tunnelma - Tulisija, jonka parissa vietät verrattomia elämyksiä. Kirjan kirjoittajana on ollut Rasmus Broe. Kyseisestä kirjasta löytää 0 sivua, niiden kanssa pystyt viettää ainutlaatuisia elämyksiä. Ethän missään nimessä jää yksin e-kirjaan, vaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 4:29:40 tunnissa. Kuunneltava kirja ei pidättele kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun pystyt lukemaan, puolestaan kykenet nyt nauttia kirjasta missä ja milloin mielit kuten kävelyllä. Kirjan on lukenut Rasmus Broe. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-07-22 julkasijan Saga Egmont toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat hyvin uudenlaisen konstin nauttia kirjoista. Äänikirjat ja elektroniset kirjat reissaavat mukvasti mukanasi puhelimessasi. Mikäli tahdot mennä' kunnolla e-kirjojen maailmaan, niin sinun aloittaa vain maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 15euroa ja käytössäsi on jättimäinen valikoima erilaisia äänikirjoja. Kun et ole takuuvarma onko tämän mukainen palvelu asiallinen sinulle, niin kykenet yrittää tahtomaasi ohjelmaa 2 viikon ajan.