E-kirja

Lue tai kuuntele

Jonna Heinonen - Tunne syöminen maksuttomasti

Ravitsemusterapeutti Jonna Heinonen selvittää kirjassaan, miten monitahoinen asia syöminen on ja miten syömistä on mahdollista oppia tuntemaan sekä hallitsemaan.

Elämme yläkylläisessä ruokakulttuurissa, jossa monet ovat kadottaneet kyvyn tuntea syömiseen liittyviä luonnollisia tuntemuksia, kuten nälän- ja kylläisyyden tunnetta. Tästä on seurannut monenlaisia ongelmia, kuten ylipainoa ja muita terveyshaittoja. Jonna Heinonen opastaa askel askeleelta, kuinka voimme oppia kuuntelemaan omaa kehoamme ja syömään luonnollisesti, omien fysiologisten tarpeiden mukaan terveellisesti ja itselle sopivasti.

Kirjassa on myös käytännön harjoitteita syömisen hallinnan parantamiseksi. Muutos lähtee oivalluksesta, ja niitä tämä teos tarjoaa runsaasti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jonna Heinonen

Julkaistu

2018-04-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

157 sivua

Tietoa kirjasta Tunne syöminen

Lue nyt mielenkiintoinen itsensakehittaminen Tunne syöminen, jonka avulla vastaanotat imuistoisia kokemuksia. Kirjan tekijänä on ollut Jonna Heinonen. Teoksen pituus on 157. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka innoittamana kuuntelet lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja on hyödyllinen käytäntö kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet bussissa ja se luo myöskin iltalenkistä ainutlaatuisemman. Kyseisen äänikirjan äänenä on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2018-04-30 julkaisijan Minerva Kustannus toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin vetoava keinolukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikinä menet. Äänikirjat ja e-kirjat siirtyvät näppärästi mukanasi kännykässäsi. Se kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 15€ kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman määrän kirjoja missä koskaan kuljetkaan. Mikäli yhä epäröit käyttäisitkö sinä kyseistä palvelua, niin kokeile sitä viipymättä 2 viikon ajan.