Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Camilla Tuominen - Tunteet ei kuulu työpaikalle maksuttomasti

Älä pelkää tunteita. Pelkää hiljaisuutta.

Monet meistä tietävät, että tunteiden johtaminen on väylä seuraavalle tekemisen tasolle. Miksi tunteita silti vielä pelätään työpaikoilla? Mikä ratkaisuksi?

Kirja tarjoaa kirjailijan vetämiin koulutuksiin ja keskusteluihin pohjautuvan analyysin tunteiden näyttämisen ja kohtaamisen esteistä. Se esittelee luovia ratkaisuja ja työkaluja tunneälykkäämpien työyhteisöjen luomiseen.

Camilla Tuominen (KTM, psykologian perusopinnot) on suosittu puhuja, kirjailija, kuvittaja ja vuoden 2019 businessvaikuttaja. Hän uskoo, että yksilöiden ja yritysten tulevaisuuden kilpailukyky riippuu tunteiden johtamisen taidoista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Camilla Tuominen

Julkaistu

2020-09-01

Lukija

Camilla Tuominen

Äänikirjan pituus

206 min

E-kirjan pituus

117 sivua

Tietoa kirjasta Tunteet ei kuulu työpaikalle

Lumoava Tunteet ei kuulu työpaikalle on loistava itsensakehittaminen, mitä lukiessa vuorokaudenaika poistuu aivan. Teoksen tekijänä on ollut Camilla Tuominen. Tunteet ei kuulu työpaikalle on pituudeltaan 117 sivua, siis näinollen kelvollinen pituus lukemiseen. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä kyydissä koet lukuhetkiä peräti 3:26:12 h. Äänikirja on loistava keino kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet julkisessa ja luo lisäksi lenkistä mielenkiintoisemman. Kyseisen äänikirjan lukija on Camilla Tuominen. Kirja on julkaistu 2020-09-01 ja kirjan julkaisijana on Otava. E- ja äänikirjat tuottavat ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia kiinnostavista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Tarvitset ainoastaan puhelimen ja kyydissäsi on mittaamattomasti kirjoja. Tilittämällä noin 15€ kuukausimaksun korkkaat näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei varmasti lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Äänikirjojen koettaminen on niin ikään vilpittömän mutkatonta, sillä pystyt vapaasti yrittää palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.