Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Milla Halme, Jenna Karas, Katri Manninen - Työelämän kapinalliset maksuttomasti

Päivitä työelämäsi nykyaikaan!

Työn sisällöt muuttuvat, mutta työ on jämähtänyt aikaan, jossa kellokortit ovat pahvia, sihteereinä ovat vain naiset ja pikkujouluaikaan pitää olla varuillaan.

Reteä opas kertoo, miksi kannattaa tuntien sijaan mitata tuloksia, miksi verkostoituminen on oikeasti tärkeää ja miten välttää burnout. Jokaisella on mahdollisuus muuttaa työntekoa fiksummaksi.

Milla Halme, Jenna Karas, Katri Manninen, Kirsi Marttinen Armi Murto, Maria Teikari muodostavat 6/6-kollektiivin. He ovat viestinnän, johtamisen ja vaikuttamisen yhteiskunnallisesti aktiivisia ammattilaisia sekä suositun Ompeluseura-Facebook-ryhmän ylläpitäjiä. Ompeluseura on yli 30 000 jäsenen verkosto

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Milla Halme, Jenna Karas, Katri Manninen

Julkaistu

2020-03-06

Lukija

Pirjo Heikkilä

Äänikirjan pituus

245 min

E-kirjan pituus

108 sivua

Tietoa kirjasta Työelämän kapinalliset

Työelämän kapinalliset on mielenkiintoinen ja mielenkiintoinen itsensakehittaminen, mikä ei todella jätä todellakaan väsyneeksi. Milla Halme, Jenna Karas, Katri Manninen on teoksen kirjoittajana. Työelämän kapinalliset on pituudeltaan 108 sivua, joten vallan mainio pituus lukemiseen. Luettavan kirjan ohella käytettävänä on loistava äänikirja, jonka mukana vietät vähintään 4:05:44 tuntia. Äänikirja on kiva käytäntö nauttia kirjaa ollessasi junassa, lentokoneessa tai esimerkiksi juoksemassa. Tätä äänikirjaa lukee Pirjo Heikkilä. Teos on alunperin julkaistu 2020-03-06 julkaisijan Otava toimesta. Käynnistä viipymättä äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin totutteleminen ja kyet iloitsemaan kirjoista aintlaatuisella keinolla. Tarvitset ainoastaan kännykän ja kyydissäsi on lukemattomia kirjoja. Mikäli vaadit mennä' kunnolla e-kirjojen todellisuuteen, sinun tulee pelkästään suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20€ jolloin sinulla on jättimäinen yhditelmä erilaisia e-kirjoja. Äänikirjojen testaaminen on samoin vilpittömän vaivatonta, koska pystyt esteettömästi kokeilla palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.