Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Gary John Bishop - Unfu*k yourself : lopeta märehtiminen. aloita elämä maksuttomasti

Olet unohtanut seuraavan asian: sinä olet yksi helv*tin olemassaolon ihme.

Näin kukistat kielteisen sisäisen pa*kapuheen ja alat ihan oikeasti elää.

Unf*k yourself neuvoo seitsemän teesin kautta, kuinka kukistaa kielteinen sisäinen puhe, ottaa vastuu itsestä ja tulla oman elämänsä herraksi. Minä suostun. Onnistuminen käy minulta luonnostaan. Minä pystyn. Olen sinut epävarmuuden kanssa. Minä en ole yhtä kuin ajatukseni, olen yhtä kuin tekoni. Minä olen sinnikäs. En odota mitään, vaan kohtaan asiat sellaisina kuin ne ovat. Skotlantilaissyntyisen Gary John Bishopin suorasukainen self-help-opas on noussut nopeasti kansainväliseksi ilmiöksi, jonka erityisesti nuoret lukijat eri puolilla maailmaa ovat ottaneet omakseen.

Gary John Bishop on Skotlannissa syntynyt henkisen kasvun valmentaja. Hänen menestysteostaan Unfu*k yourself on myyty lähes kaksi miljoonaa kappaletta ja se on käännetty yli 20 kielelle.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Gary John Bishop

Julkaistu

2020-01-31

Lukija

Ville Tiihonen

Äänikirjan pituus

210 min

E-kirjan pituus

91 sivua

Tietoa kirjasta Unfu*k yourself : lopeta märehtiminen. aloita elämä

Lue nyt vauhdikas itsensakehittaminen Unfu*k yourself : lopeta märehtiminen. aloita elämä, jonka avulla tunnet vertaistaan vailla olevia kokemuksia. Kirjan kirjoittajana on ollut Gary John Bishop. Unfu*k yourself : lopeta märehtiminen. aloita elämä on pituudeltaan 91 sivua, eli erittäin sopiva pituus lukemiseen. Tottakai ei ole silti välttämätöntä taipua pelkästään luettavaan versioon, vaan tarjolla on myös 3:30:44 h pituinen äänikirja. Äänikirja ei estä kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta ainoastaan silloin kun onnistut lukemaan, päinvastoin sinun on mahdollista nyt nautiskella kirjasta aina kun haluat kuten bussissa. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on Ville Tiihonen. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-01-31 julkasijan WSOY toimesta. Ääni – sekä digitaalinen kirja on miellyttävä keinolukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa koskaan oletkaan. Äänikirjat ja elektroniset kirjat liikkuvat käytännöllisesti mukana omassa kännykässäsi. Äänikirjasovellukset toimivat tavallisesti 10-20e kk-maksulla, jolla saattaa kuuntelemaan äärettömästi monia äänikirjoja tai lukemaan mielenkiintoisia digitaalisia kirjoja. Kun vielä epäilet käyttäisitkö sovellusta, niin yritä sitä samantien 2 viikon ajan.