E-kirja

Lue tai kuuntele

Ilona Rauhala - Uskalla! maksuttomasti

Rakenna vahva perusta - Hallitse ja johda energiaasi - Kehitä vahvuuksiasi - Haasta itsesi - Innostu erilaisuudesta - Vaikuta - Ole hereillä - Hyväksy se mitä tapahtuu - Vaali onneasi

Tunnettu psykologi esittää uusia kiinnostavia näkökulmia naisen työuraan. Innostava puheenvuoro rohkaisee jokaista naista pohtimaan luovasti omaa tilannettaan ja löytämään tavoitteensa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ilona Rauhala

Julkaistu

2011-04-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

122 sivua

Tietoa kirjasta Uskalla!

Uskalla! on kiehtova ja kiintoisa itsensakehittaminen, mikä ei todella jätä missään nimessä väsyneeksi. Tämän ihastuttavan teoksen on raapustanut Ilona Rauhala. Uskalla! on pituudeltaan 122 sivua, siis hyvä pituus luettavaksi. E-kirjan lisäksi saatavilla on myös mahtava äänikirja, minkä parissa vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin huikea keino nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, autossa tai esimerkiksi lenkillä. Kirjan miellyttävänä äänenä toimii tuntematon. Teos on julkaistu 2011-04-30 ja kirjan julkaisijana toimii Otava. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket tuoreen oven kirjojen maailmaan. Kun sinulla on oma älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on taskussasi lukemattomia eri kirjoja. Maksamalla noin 10€ kk-maksun vapautat näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei epäilemättä lopu kirjat sinun elämässäsi. Jos et ole takuuvarma onko tämän vertainen palvelu sopiva itsellesi, niin kykenet kokeilla tahtomaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.