E-kirja

Lue tai kuuntele

Marika Rosenborg, Tarja Törmänen - Uusperheen käsikirja maksuttomasti

Onnistuakseen uusperhe tarvitsee rakkautta, tukea ja tietoa.
Kahden perhekulttuurin yhdistäminen on usein haastavaa. Uuteen yhteisöön pitäisi mahtua monenlaisia ihmisiä, tunteita ja tapoja toimia.
Lämmin ja asiantunteva opas käy läpi uusperheen vaiheita, joihin kuuluu niin ristiriitoja kuin vahvistumistakin. Oppeja voi soveltaa käytäntöön erilaisten perheiden jakamien tarinoiden ja oivallusten avulla. Uusperhe luo mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ihmisenä sekä lisätä elämäänsä välittämistä ja arvostusta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Marika Rosenborg, Tarja Törmänen

Julkaistu

2019-04-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

93 sivua

Tietoa kirjasta Uusperheen käsikirja

Uusperheen käsikirja on jännä sekä viihdyttävä itsensakehittaminen, mikä ei taatusti jätä lukijaansa väsyneeksi. Kirjan loi Marika Rosenborg, Tarja Törmänen. Teoksen pituus on 93. Nytkään ei ole siitä huolimatta tarve taipua pelkästään luettavaan versioon, saatavissa on myös 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja on loistava konsti kuunnella kirjaa kun olet bussissa ja se saa lisäksi kävelystä ainutlaatuisemman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teos on julkaistu 2019-04-22 ja teoksen julkaisijana on Otava. E- ja äänikirjat tuottavat vetoavan sauman nauttia mukaansatempaavista kirjoista matkalla ja kotona. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat liikkuvat näppärästi mukana omassa älypuhelimessasi. Tämä tapahtuu suorittamalla 10 - 20€ kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä koskaan menetkään. Mikäli epäröit käyttäisitkö sinä tätä palvelua, niin yritä sitä samantien 2 viikon ajan.