E-kirja

Lue tai kuuntele

Taina Kinnunen - Vahvat yksin, heikot sylityksin maksuttomasti

Jokainen tarvitsee kosketusta

”Kosketus on edelleen suomalaisille vaikea aihe, suorastaan tabu. Ihojen läheisyyteen, tai pikemminkin niiden etäisyyteen, liittyy häpeää, kaipuuta ja kipua.”

Kosketus ja sen puute tekevät syvästi hyvää ja pahaa. Suomalaisilla on pitkä pidättyväisyyden ja yksin pärjäämisen perinne, jonka varjo lankeaa kauas. Jopa väkivalta on tavallinen kokemus. Meissä elää silti kaipuu läheisyyteen, ja yhä useampi osaa halaamisen tärkeän taidon.
Tässä kirjassa kulttuuriantropologi ja sukupuolentutkija Taina Kinnunen tarkastelee kosketuksen merkityksiä eri sukupolvien kokemusten kautta. Samalla hän haastaa lukijan pohtimaan omaa kosketushistoriaansa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Taina Kinnunen

Julkaistu

2015-12-09

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

170 sivua

Tietoa kirjasta Vahvat yksin, heikot sylityksin

Vahvat yksin, heikot sylityksin on mielenkiintoinen ja iloinen itsensakehittaminen, mikä ei todella jätä missään nimessä kylmäksi. Teoksen tuotti Taina Kinnunen. Teoksen pituus on 170. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä keskuudessa koet lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirja onkin loistava konsti kuunnella kirjaa kun olet julkisessa ja se luo lisäksi lenkistä jännittävämmän. NAME äänikirjan lukija on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2015-12-09 julkasijan Kirjapaja toimesta. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat täysin tuoreen oven kirjojen luokse. Tarvitset vaan puhelimen niin kyydissäsi on rajattomasti kirjoja. Sovellukset pyörivät normaalisti 10-20e maksulla, millä pääset kuuntelemaan lukemattomasti monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan kiinnostavia digitaalisia kirjoja. Parasta käyttäjälle on että, lähes kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat maksutonta ilmaisjaksoa jolloin pystyt rajoittamattomasti kokeilla parin viikon ajan äänikirjoja ja testata onko ohjelma sinulle hyvä.