E-kirja

Lue tai kuuntele

Markku Ojanen - Vaihtoehtoisia faktoja? (Miksi valehtelemme) maksuttomasti

Laajoihin tutkimuksiin perustuva teos pureutuu syvälle valheen anatomiaan, sen syihin ja seurauksiin. Ojanen käsittelee kirjassaan niin suuria kuin pieniäkin valheita ja pohtii oivaltavasti mitä tapahtuisi, jos aina puhuttaisiin totta. Entä millainen olisi maailma, jos kehenkään ei voisi luottaa?

Vaikka rehellisyyttä pidetään keskeisenä hyveenä, kaikki valehtelevat joskus. Riippuu tilanteesta ja valehtelijan motiiveista, pidämmekö valhetta hyväksyttävänä. Poliittinen lähihistoria Putinista Trumpiin on osoittanut, että toisinaan ihmiset haluavat mieluummin kuulla miellyttävän valheen kuin epämiellyttävän totuuden. Mikä saa meidät valehtelemaan ja toimimaan vastoin moraaliamme? Onko rakkaussuhteissa valehteleminen sallitumpaa kuin muuten? Liittyykö valehteleminen persoonallisuuden piirteisiin? Voiko valehtelija oppia puhumaan totta?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Markku Ojanen

Julkaistu

2017-08-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

173 sivua

Tietoa kirjasta Vaihtoehtoisia faktoja? (Miksi valehtelemme)

Kuuntele vaiheakas itsensakehittaminen Vaihtoehtoisia faktoja? (Miksi valehtelemme), minkä kanssa tunnet ainutlaatuisia kokemuksia. Kirjan on kirjoittanut Markku Ojanen. Tämän pituus on 173. Ethän silti jää vain digitaaliseen kirjaan, vaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa saattaa kuunnella siellä jossa menetkään joten se tekee matkasta jännittävämmän. Äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Teos on julkaistu 2017-08-31 ja teoksen julkaisijana toimii Minerva Kustannus. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin kytket aivan uuden oven kirjojen pariin. Tarviit vaan älypuhelimen niin messissä on valtavan paljon kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on mutkatonta sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Kirjojen kokeileminen on niin ikään todella vaivatonta, sillä pystyt rajattomasti yrittää ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.