Lue tai kuuntele

Joni Jaakkola - Väkevä työelämä maksuttomasti

Johda itseäsi, stressaa vähemmän ja edisty!

Käsikirja opettaa työelämän taitoja ja antaa ohjeita niin työssä jaksamiseen, hyvinvointiin kuin sopivien tavoitteiden asettamiseen.

Mitkä ovat tärkeimmät taidot, joiden avulla sukkuloit sujuvasti työelämässä ja saat jalan oven väliin uusiin haasteisiin? Kuinka asetat ja saavutat parempia tavoitteita? Miten selvitä tulosten, talouden ja verkostojen viidakossa, ja mitä hyötyä on hyvistä arvoista, itsetunnosta ja empatiasta?

Väkevä työelämä tarjoaa välineitä ajatteluun sekä konkreettisia työkaluja itselle mielekkään työuran rakentamiseen niin, että tekeminen palvelee myös yhteisöä, jonka osa olet. Se yhdistelee tutkittua tietoa, kokeneiden ammattilaisten ajatuksia ja vuosien varrella (työ)elämässä koeponnistettuja, toimiviksi todettuja keinoja.

Joni Jaakkola (DI) on tunnettu hyvinvointialan moniottelija, yrittäjä sekä suosittu yritysluennoitsija ja valmentaja. Hänen missionsa on auttaa ihmisiä nauttimaan elämästä ja pitämään itsensä hyvässä kunnossa – samalla muistaen, että elämässä on kyse muustakin kuin maitorahkasta, maastavedosta ja markkinataloudesta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Joni Jaakkola

Julkaistu

2020-11-18

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Väkevä työelämä

Väkevä työelämä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän erinomaisen teoksen on laatinut Joni Jaakkola. Kyseisestä kirjasta löytää 0 sivua, minkä mukana saatat tuntea ainutlaatuisia lukuhetkiä. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka innoittamana kuuntelet lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja on huikea tyyli kuunnella kirjaa ollessasi sitten ratikassa, taksissa tai vaikkapa pyöräilemässä. Äänikirjan miellyttävänä lukijana toimii tuntematon. Teoksen on julkaissut tuntematon 2020-11-18. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin vetoava konstilueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikänään kuljetkaan. Se kaikki toimii sulavasti, kunhan vain omistat älypuhelimen. Äänikirjojen kuunteleminen on mutkatonta eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Kun et ole varma onko tämän kaltainen palvelu käypä itsellesi, niin onnistut testata tahtomaasi sovellusta rajattomasti 2 viikon ajan.