Äänikirja

Lue tai kuuntele

Tiina Airaksinen, Kati Mikkola - Valo III Maailman uskontoja ja uskonnollisia liikkeitä Äänite (OPS16) maksuttomasti

Uskonto on yhtä vanha ilmiö kuin inhimillinen kulttuuri - sitä on harjoitettu kaikissa tunnetuissa kulttuureissa. Siitä, miten, missä ja milloin uskonto on syntynyt, ei kuitenkaan ole täyttä selvyyttä.

Valo III Maailman uskontoja ja uskonnollisia liikkeitä tutustuttaa uskontoihin eri puolilla maailmaa. Kirjassa perehdytään erityisesti Intiassa, Kiinassa ja Japanissa syntyneisiin uskontoihin. Tutuksi tulevat myös luonnonuskonnot ja nykyajan uskonnolliset virtaukset.

Valo on lukion uskonnon oppimateriaalisarja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tiina Airaksinen, Kati Mikkola

Julkaistu

2018-02-01

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

302 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Valo III Maailman uskontoja ja uskonnollisia liikkeitä Äänite (OPS16)

Valo III Maailman uskontoja ja uskonnollisia liikkeitä Äänite (OPS16) on häkellyttävä ja iloinen itsensakehittaminen, mikä ei taatusti jätä kuuntelijaansa tylsistyneeksi. Kirjan tekijänä on ollut Tiina Airaksinen, Kati Mikkola. Valo III Maailman uskontoja ja uskonnollisia liikkeitä Äänite (OPS16) on pituudeltaan 0 sivua, joten vallan sopiva pituus läpi käytäväksi. Nytkään ei ole siitä huolimatta vaadittua tyytyä yksin luettavaan versioon, vaan valittavana on kanssa 5:02:33 h pitkä äänikirja. Äänikirja on toimiva käytäntö kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet bussissa ja luo lisäksi lenkistä mielenkiintoisemman. NAME äänikirjan kertoja on Krista Putkonen-Örn. Kirja on alunperin julkaistu 2018-02-01 julkaisijan Otava Oppimisen palvelut toimesta. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin helppo tapa lueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa milloinkaan olet. Se onnistuu luonnikkaasti, jos ainoastaan omistat puhelimen. Suorittamalla noin 10€ kk-maksun korkkaat siis oven kirjojen maailmaan, missä ei takuulla lopu kirjat omana elämässäsi. Paras käyttäjälle on että, lähes tulkoon kaikki sovellukset tarjoavat maksutonta ilmaisjaksoa eli voit rajoittamattomasti kokeilla parin viikon ajan kirjoja sekä testata onko sovellus juuri sinulle sovelias.