Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Leeni Peltonen - Valvomo maksuttomasti

"Herään taas 3.47 ja tiedän, että taistelu on alkamassa."

"Toiset menevät työväenopistoon ompelukurssille tai aloittavat uuden kielen opiskelun. Minä päätän opetella nukkumaan."

Leeni Peltonen kuuluu sukunsa unettomien naisten jatkumoon. Hän kertoo, miltä valvominen tuntuu ja kokeilee erilaisia keinoja sen hoitoon. Tästä nykyajan kansantaudista on tehty nolo vaiva: pärjäävän ihmisen pitäisi hallita stressinsä ja kyetä nukkumaan.
Henkilökohtaista tarinaa ja muiden unettomien kokemuksia täydentää asiantuntijoiden uusin tieto unettomuuden syistä, seurauksista ja hoidoista. Unettomuuteen voi saada apua.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Leeni Peltonen

Julkaistu

2020-05-12

Lukija

Annu Valonen

Äänikirjan pituus

443 min

E-kirjan pituus

134 sivua

Tietoa kirjasta Valvomo

Valvomo on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoittajana on ollut Leeni Peltonen. Tästä kirjasta löytää 134 sivua, niiden kanssa voit tuntea ainutkertaisia tuntemuksia. Älä siitä huolimatta tyydy pelkästään digitaaliseen kirjaan, sen sijaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 7:23:37 tunnissa. Äänikirja onkin mahtava konsti kuunnella kirjaa ollessasi metrossa, lentokoneessa tai vaikkapa lenkillä. NAME äänikirjan lukija on Annu Valonen. Kirja on alunperin julkaistu 2020-05-12 julkaisijan Otava toimesta. Aloita hetimiten äänikirjoihin sekä e-kirjoihin perehtyminen ja pystyt nautiskelemaan kirjoista täysin uudella keinolla. Äänikirjojen käyttämiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon asennat valitsemasi sovelluksen. Suorittamalla kk-maksun aukaiset oven kirjojen todellisuuteen, missä ei todella lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Parasta käyttäjälle on että, lähes kaikki palvelut tarjoilevat vapaata kokeilujaksoa jolloin saat vapaasti kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja ja valita onko sovellus justiinsa sinulle kelp.