E-kirja

Lue tai kuuntele

Katja Myllyviita - Vapaaksi viiltelystä maksuttomasti

Viiltely ja itsensä vahingoittaminen on tapa purkaa ahdistusta. Viiltäminen on vain harvoin itsemurhayritys. Itseään viiltävä toimii helpottaakseen omaa oloaan. Viiltäminen on keino selviytyä sietämättömältä tuntuvasta tunnetilasta, jotta henkilö voi viiltelyn jälkeen taas toimia normaalisti ja jatkaa elämäänsä. Viiltelijät ovat eri-ikäisiä ja erilaissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Viiltely herättää ahdistavia tunteita myös lähiympäristössä ja ammattiauttajissa.

Vapaaksi viiltelystä -kirjan tarkoitus on auttaa ymmärtämään, mistä viiltelyssä on kyse, mitä tarkoitusta se palvelee ja miksi siitä on joskus vaikea päästä eroon. Viiltelyä lähestytään tässä kirjassa useilla tavoilla teorian ja esimerkkien kautta. Pääpaino on kuitenkin harjoituksissa, joiden avulla viiltelijä voi päästä eroon riippuvuudestaan ja laajentaa viiltelyn kapeuttamaa elämäänsä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Katja Myllyviita

Julkaistu

2017-03-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

117 sivua

Tietoa kirjasta Vapaaksi viiltelystä

Vapaaksi viiltelystä on jännä sekä hauska itsensakehittaminen, joka ei taatusti jätä kuuntelijaansa tylsistyneeksi. Tämän ihastuttavan kirjan on tehnyt Katja Myllyviita. Vapaaksi viiltelystä on pituudeltaan 117 sivua, siis vallan kelvollinen pituus lukemiseen. Lisänä e-kirjasta löytyy kanssa kuunneltava versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on loistava konsti nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi metrossa, lentokoneessa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Kirjan lumoavana äänenä toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2017-03-15 julkaisijan Duodecim toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät tuoreen tavan nautiskella kirjoista. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat liikkuvat mukavasti mukanasi omassa kännykässäsi. Äänikirjojen kuunteleminen on luistavaa äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Kun et ole takuuvarma onko tämän kaltainen sovellus hyvä sinulle, niin onnistut yrittää tahtomaasi sovellusta rajattomasti 2 viikon ajan.