Äänikirja

Lue tai kuuntele

Kaarlo Sarkia - Velka elämälle maksuttomasti

Kaarlo Sarkia (1902-1945), alkujaan Kaarlo Teodor Sulin oli arvostettu suomalainen runoilija jo elinaikanaan. Häntä on nimitetty myös suomalaiseksi Apolloksi.

Sarkia opiskeli sekä Turun että Helsingin yliopistoissa ja käänsi paljon ulkomaista runoutta – erityisesti italialaista ja ranskalaista – josta sai paljon myönteistä huomiota. Ulkomaan matkoilla Sveitsiin ja Italiaan oli hänen tuotannolleen suuri merkitys. Sarkian tyyliä pidetään sekä rytmin että riimin osilta mestarillisina – ja kun runot ovat tietyllä tavalla soivia, niitä on sävelletty myös lauluiksi.

Sarkialle myönnettiin valtion kirjallisuuspalkinto 1931 ja 1943, Aleksis Kiven rahaston palkinto 1938 sekä SKS:n palkinto 1939 ja 1945. Sarkialta ilmestyi neljä runokokoelmaa: Kahlittu (1929), Velka elämälle (1931), Unen kaivo (1936) ja Kohtalon vaaka (1943).

Runokokoelma Velka elämälle sisältää 31 runoa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kaarlo Sarkia

Julkaistu

2019-09-27

Lukija

Ritva-Liisa Elivuo

Äänikirjan pituus

56 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Velka elämälle

Lue tapahtumarikas itsensakehittaminen Velka elämälle, jonka parissa vastaanotat tavattomia fiiliksiä. Opuksen on kirjoittanut Kaarlo Sarkia. Teoksen pituus on 0. Älä kuitenkaan jää ainoastaan digitaaliseen kirjaan, kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:56:23 tunnissa. Tämä kirja ei estä sinua iloitsemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun kykenet lukemaan, vaan kykenet nauttia kirjasta heti kun haluat kuten autolla ajaessa. Tätä kirjaa lukee Ritva-Liisa Elivuo. Kirjan on julkaissut Saga Egmont 2019-09-27. E- sekä äänikirjat tarjoavat kiehtovan tavan iloita kiinnostavista kirjoista matkustaessa ja kotona. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat liikkuvat sopivasti mukana omassa älypuhelimessasi. Se tapahtuu suorittamalla 10 - 20€ kk-maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan rajattoman määrän kirjoja missä kuljet. Monet äänikirjapalveluista tarjoaa niin ikään ilmaisen kokeilujakson, joten voit ilmaiseksi yrittää palvelua ilman maksuja*.