E-kirja

Lue tai kuuntele

Hanna Nikkanen - Viaton imperiumi maksuttomasti

Suomen talouden perusta on muuttunut muutamassa vuosikymmenessä rajusti. Olemme yksi maailman vauraimmista maista, ja meidän nokiamme, botniamme ja outokumpumme toimivat kaikkialla maailmassa. Vaurautemme nojaa Etelän raaka-aineisiin ja kasvaviin markkinoihin. Yrityksemme toimivat samassa ristipaineessa kuin muutkin kansainväliset suuryhtiöt: voittoja ja markkinaosuuksia pitää kasvattaa samalla, kun kuluttajille halutaan viestiä vastuunkannosta ja eettisyydestä.

Kun suomalaistaustaiset jättiyritykset perustavat plantaaseja Kiinaan, rakentavat televerkkoja Lähi-itään tai kaivavat kobolttia Kongon tantereesta, ne vaikuttavat lukemattomien paikallisten ihmisten kohtaloihin. Päätökset kaupoista tehdään täällä vauraassa pohjoisessa, ja täällä myös esitetään anteeksipyynnöt, kun jossakin on mokattu.

Kirja purkaa yritysvastuun käsitettä konkreettisesti, esimerkkien avulla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Hanna Nikkanen

Julkaistu

2010-06-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

121 sivua

Tietoa kirjasta Viaton imperiumi

Viaton imperiumi on luomava sekä hauska itsensakehittaminen, mikä ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Hanna Nikkanen. Tämä itsensakehittaminen pitää sisällään 121 sivua, minkä seassa olla vaikka moni tovi. Kyseisestä teoksesta on tehty myös äänikirja versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei hillitse kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta vain siihen aikaan kun kykenet lukemaan, sen sijaan pystyt nyt nautiskella kirjasta aina kun tahdot kuten vaikka autolla ajaessa. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kirja on julkaistu 2010-06-01 ja kirjan julkaisijana toimii Into Kustannus. E- ja äänikirjat tuottavat ainutlaatuisen tavan nautiskella mielenkiintoisista kirjoista liikkeellä ollessasi ja kotona. Se onnistuu mutkattomasti, mikäli vain omistat puhelimen. Jos mielit päästä todella kirjojen maailmaan, niin sinun alkaa vain maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20€ niin hyödynnettävänäsi on valtava kokoelma omalaatuisia kirjoja. Mikäli et ole takuuvarma onko tämän kaltainen palvelu oikea sinulle, niin kykenet testata valitsemaasi palvelua sitoutumatta 2 viikon ajan.