Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Sampo Sammalisto - Viisas pääsee vähemmällä 2.0 – 52 päivitettyä vinkkiä tehokkaampaan ja onnellisempaan elämään maksuttomasti

Tuntuuko, että työpäiväsi kuluvat väärien asioiden parissa eikä aika meinaa riittää niiden tärkeimpien töiden tekemiseen? Lipsutko turhan usein tekemään töitäsi iltaisin tai viikonloppuisin, vaikka haluaisit viettää laatuaikaa perheesi kanssa? Tunnetko itsesi väsyneeksi lähes joka päivä? Kaipaisivatko ruokavaliosi tai elintapasi remonttia? Huolettaako taloudellinen turvallisuutesi? Mikäli tunsit edes yhden piston sydämessäsi, tarvitset tätä kirjaa.

Kirjan neuvojen avulla opit testatusti toimivia ja yksinkertaisia keinoja, joiden avulla voit vähentää työpäiviesi keskeytyksiä, välttää turhia palavereja, priorisoida työtäsi ja vapaa-aikaasi paremmin, saada itsellesi tärkeitä asioita enemmän aikaan, vähentää turhaa kiirettä ja stressin tunnetta sekä nukkua laadukkaampaa unta.

Kirjan kirjoittaja, filosofian tohtori Sampo Sammalisto, on suosittu bloggari ja kouluttaja, joka on valmentanut yli 8 000 suomalaista asiantuntijaa ja johtajaa Suomen johtavissa organisaatioissa. Sampo on itse tehnyt ajatustyötä yli 15 vuotta sekä pienissä että suurissa organisaatioissa. Löydät Sampon blogin osoitteesta http://viisaampaatyota.com.

Lue tämä kirja, jos haluat parempaa elämää itsellesi ja läheisillesi!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sampo Sammalisto

Julkaistu

2019-10-10

Lukija

Juhani Rajalin

Äänikirjan pituus

322 min

E-kirjan pituus

130 sivua

Tietoa kirjasta Viisas pääsee vähemmällä 2.0 – 52 päivitettyä vinkkiä tehokkaampaan ja onnellisempaan elämään

Lue välittömästi touhukas itsensakehittaminen Viisas pääsee vähemmällä 2.0 – 52 päivitettyä vinkkiä tehokkaampaan ja onnellisempaan elämään, minkä rinnalla koet tavattomia tunteita. Opuksen on kirjoittanut Sampo Sammalisto. Tämän pituus on 130. Älä missään nimessä rajoitu pelkästään digitaaliseen kirjaan, sen sijaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 5:22:20 tunnissa. Äänikirja on loistava käytäntö kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet bussissa ja se luo myös lenkistä jännittävämmän. Kirjan lukee Juhani Rajalin. Kyseisen teoksen julkaisi Kauppakamari 2019-10-10. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat aivan tuoreen konstin nauttia kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin asennat sopivan kirjasovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on mukavaa sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Äänikirjojen testaaminen on kanssa suunnattoman vaivatonta, koska pystyt sitoutumatta kokeilla palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.