E-kirja

Lue tai kuuntele

Chris Anderson - Virallinen TED-opas maksuttomasti

Virallinen TED-opas kertoo, millä tavalla yleisön vakuuttava puhe laaditaan ja esitetään. Liikkeelle ei lähdetä antiikin retoriikasta, vaan kirjassa konkreettiset neuvot ja käytännön ohjeet saavat tuekseen havainnolliset esimerkit. Oppaan avulla jokaisen on mahdollista oppia pitämään onnistunut, vaikuttava puhe, oli sen tavoitteena sitten empatian herättäminen, innostuksen synnyttäminen, tiedon levittäminen tai yhteisen päämäärän asettaminen.

Chris Anderson on omistanut TEDin ja johtanut sitä 2000-luvun alkuvuosista lähtien. Hän on työskennellyt läheisesti innostavimpien TED-puhujien kanssa näiden valmistellessa puheitaan, ja kirjassa hän jakaa muun muassa Bill Gatesin, Elizabeth Gilbertin, Matt Ridleyn ja kymmenien muiden kokemuksia siitä, miten puheen sisältö suunnitellaan ja miten lavalla esiinnytään tehokkaasti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Chris Anderson

Julkaistu

2016-07-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

177 sivua

Tietoa kirjasta Virallinen TED-opas

Jännittävä Virallinen TED-opas on hyvä itsensakehittaminen, jota kuunnellessa ajankulu häviää kokonaan. Teoksen tekijänä on ollut Chris Anderson. Kirjasta löytyy 177 sivua, niiden mukana mahdat elää upeita lukuhetkiä. Nytkään ei ole kuitenkaan pakko rajoittua yksistään luettavaan versioon, lisäksi kuunneltavissa on myös 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa voit kuunnella justiinsa siellä jossa liikutkaan ja se tekee matkastasi mukaansatempaavamman. Äänikirjan lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Art House 2016-07-19. Ääni – ja e-kirja onkin kätevä tapa lukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa missään tapauksessa kuljetkaan. Tämä koko juttu onnistuu mukavasti, kun omistat puhelimen. Kun haluat mennä' oikeasti e-kirjojen pauloihin, niin sinun alkaa tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 20euroa niin käytössäsi on huikea kokoelma erilaisia e-kirjoja. Kun epäröit käyttäisitkö sinä ohjelmaa, niin testaa sitä oitis 2 viikon ajan.