Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Sanna Aulankoski, Maaret Lundahl - Voimat takaisin maksuttomasti

Mistä työuupumuksesta on kyse? Miten uupunut voi muuttaa elämänsä suuntaa?
Voimat takaisin -kirja on syntynyt työterveyspsykologina ja psykoterapeuttina toimineen psykologin ja hänen asiakkaansa yhteistyönä. Kirjan tavoitteena on auttaa uupuneita ja uupumuksen uhkaamia ymmärtämään itseään ja muuttamaan elämänsä suuntaa. Terveydenhuollon ammattilaisille, esimiehille sekä työsuojelun ja henkilöstöhallinnon edustajille teos tarjoaa tiiviin ja kattavan tietopaketin työssä jaksamisesta ja viihtymisestä. Kirja käsittelee mielen ja työorganisaation yleispäteviä teemoja kuten ongelmien ratkomista, tietoisuustaitoja sekä motivaatiota ja johtamista, joten kirja on suositeltavaa luettavaa kaikille terveydestään kiinnostuneille.

Kirjassa pohditaan, mistä työuupumuksessa on kysymys ja miten se suhteutuu sille läheisiin mielenterveyshäiriöihin, kuten masennukseen. Lisäksi pohditaan, millaiset työolot ja persoonallisuudenpiirteet voivat altistaa uupumukselle. Teemaksi nousee myös uupumuksen hoito ja ehkäisy työterveyshuollon ja työpaikkojen yhteistyönä. Kirjassa esiteltyjä tieteellisen tutkimuksen tuloksia sitoo yhteen kuvaus yhdestä todellisesta uupumiskokemuksesta ja siitä toipumisesta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sanna Aulankoski, Maaret Lundahl

Julkaistu

2019-10-16

Lukija

Anna Kuusamo

Äänikirjan pituus

205 min

E-kirjan pituus

89 sivua

Tietoa kirjasta Voimat takaisin

Lumoava Voimat takaisin on upea itsensakehittaminen, mitä lukiessa kellonaika poistuu kokonaan. Teoksen on kirjoittanut Sanna Aulankoski, Maaret Lundahl. Tästä kirjasta löytyy 89 sivua, joiden mukana on mahdollista kokea mielenkiintoisa lukuhetkiä. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä messissä koet lukuhetkiä peräti 3:25:39 h. Äänikirja onkin mahtava konsti kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet julkisessa ja saa myöskin iltalenkistä jännittävämmän. Tätä äänikirjaa lukee Anna Kuusamo. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-10-16 julkasijan Duodecim toimesta. Ääni – ja digitaalinen kirja on loistava tapa lueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä missään tapauksessa oletkaan. Kun sinulla on ikioma älypuhelimesi taskussa, niin sinulla on myöskin mukanasi tuhansia erilaisia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on luonnekasta äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Jos epäilet käyttäisitkö kyseistä ohjelmaa, niin kokeile sitä oitis 2 viikon ajan.